Oldal frissítése

Duux BEAM 2 SMART Black

5 2 értékelés
81 790 Ft

Duux BEAM 2 SMART Black

A Duux Beam 2 ideális készülék az otthonod levegőjének párásítására. A terméket nagy kapacitás és kompakt méretek jellemzik. A párásító használatakor értékelni fogod a tágas, 5 literes tartályt és a magas, óránként 350 ml-es párásító teljesítményt. A felső töltésnek köszönhetően a Duux Beam 2 párásító használata nagyon egyszerű. Az alacsony, 32 dB-es zajszint lehetővé teszi a zavartalan éjszakai használatot, és a praktikus automatikus időzítő funkciót is kihasználhatod. A Duux Beam 2 legfeljebb 40 m2-es szobákban való használatra ideális. A levehető távirányító és az áttekinthető alkalmazás bárhonnan lehetővé teszi a kényelmes vezérlést.Elegáns fekete színű kivitelével a Duux Beam 2 párásító minden otthon nagyszerű kiegészítője.

A Duux Beam 2, fekete párásító legfontosabb jellemzői

  • A Duux Beam 2 párásító legfeljebb 40 m2-es szobákba alkalmas
  • A LED kijelző világosan mutatja az összes fontos információt
  • A Duux Beam 2 egy SMART termék, és a távirányító mellett a telefonodon található Duux alkalmazáson keresztül is beállíthatod a párásítási követelményeket, bekapcsolhatod az időzítőt stb.
  • A párásító alacsony, 32 dB-es zajszintjével tűnik ki
  • Praktikus időzítő automatikus kikapcsolás funkcióval
  • A Duux Beam 2 párásító elegáns kialakítása fekete színben
  • A speciális ultrahangos technológia javítja a helyiség klímáját
  • 5 literes víztartály
  • Beépített páratartalom érzékelő a páratartalom 40 és 90% közötti beállításához
  • Duux Beam 2 párásító levehető távirányítóval

Elegáns kialakítás fekete színben

A Duux Beam 2 párásító kompakt méreteivel és kifinomult kialakításával tűnik ki, fekete, matt felületű kivitelben. A robusztus alumínium talapzat maximális stabilitást biztosít. A párásító LED világítással van felszerelve, amely minden otthon ideális kiegészítőjévé teszi. A 32 dB-es hangerővel rendelkező csendes működésének köszönhetően a Duux Beam 2 párásító még éjszaka is gond nélkül használható.

A Duux Beam 2 párásító ultrahangos technológiája

A Duux Beam 2 párásító a különleges ultrahangos technológiának köszönhetően jelentősen javítja a helyiség belső klímáját. Az 5 literes víztartály akár 25 órás működést biztosít egy legfeljebb 40 m2-es szobában. Az állítható páratartalom érzékelővel 40 és 90% között egyszerűen beállíthatod a páratartalmat. A Duux Beam 2 párásító egy praktikus időzítővel is rendelkezik, automatikus kikapcsolásfunkcióval.

Duux Beam 2 LED kijelzővel

A Duux Beam 2 párásító nagy felbontású LED képernyővel van felszerelve, amely világosan megjelenít minden fontos információt. A Duux alkalmazással a levegőminőséget is nyomon követheted és pontosan szabályozhatod. A Duux Beam 2 párásítóhoz egy levehető távirányító is tartozik, amellyel bárhonnan kényelmesen kezelhető.


Paraméterek

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret 40 m2
Mobilalkalmazás Igen
Teljesítményfelvétel 27 W
Víztartály kapacitása 5 l
Zajszint 32 dB

Párásító típusa

Párásító típusa Ultrahangos

Funkciók

Funkció Időzítő, Páratartalom mérés, Állítható párakibocsátás, Három párásítási fokozat, Háttérvilágítás, Integrált hidrosztát, LED-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, Távirányító, Automatikus kikapcsolás, Automatikus üzemmód, Párásító, Csendes működés

Szín

Szín Fekete

Méret

Mélység 220 mm
Szélesség 220 mm
Magasság 675 mm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  DUUZV106
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DXHU10

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15