Oldal frissítése

DUREX Menjünk csomagba

3,9 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DUREX Menjünk csomagba

A DUREX Let's ride pack nagyszerű választás szenvedélyes telek meghitt estéire. Gélek tartoznak a csomagban Durex intenzív orgazmikus gél, Durex Play Massage Gel 2in1 Aloe Vera-val és Durex Play Perfect Glide. Speciális orgazmikus gél Durex Intense Orgasmic gél Desirex stimulátorral felmelegedés, hűtés vagy bizsergés érzéki érzéseit idézi elő , ami növeli a nők intim részeinek érzékenységét, és mindkét személy intenzívebb szexuális élményéhez vezet. Különleges összetételének köszönhetően a gél csúszik és hosszú ideig tart. A teljes palack 20 felhasználásra elegendő.

A DUREX Let's ride pack főbb jellemzői

  • Kenőzselék készlet intim pillanatokra
  • Különleges orgazmikus gélt, Durex Intense Orgasmic gélt tartalmaz
  • Felfújja a melegítés, hűtés vagy bizsergés érzéki érzéseit
  • Növeli a női intim részek érzékenységét
  • A Durex Play Perfect Glide szintén mellékelve van
  • Szilikon alapú kiváló siklással
  • Hidratálja a hüvely nyálkahártyáját, enyhíti a szárazság és a fájdalom érzését a bensőséges területen
  • A szett tartalmazza a Durex Play 2in1-et is, amelynek Aloe Vera masszázs- és kenőgélként működik

Durex Play Perfect Glide elmélyíteni az érzéki és szexuális élményeket

Durex Play Perfect Glide, intim szilikon alapú kenőanyag is bizonyítja, hogy akár háromszor is hosszabb ideig tart, mint más vízbázisú kenőanyagok. Előnye a kiváló csúszás , hidratálja a hüvely nyálkahártyáját és enyhíti a szárazság és a fájdalom érzését az intim területen. Fokozza az érzéki és szexuális élményeket, javítja a szerelem érzéseit és több izgalmat hoz mindkét partner számára.

Érzéki masszázs és kenési képesség köszönet Durex Play 2in1

Masszázs gél A Durex Play 2in1 Aloe Vera-val a harmadik termék a készletben, amely kellemesebbé teszi a szerelmi életet. Használhatja kenőanyagként, és ne aggódjon a szexuális játék korlátozása miatt, mert ehető. Ezenkívül masszázsgélként is szolgál, amely nagyszerű előjáték lesz szenvedélyes szeretetének. Próbálja ki a gélt egy szelíd és izgalmas masszázshoz, majd használja a kenési képességeit . Tapasztalja meg a csodálatos szerelmeseket a DUREX Let's ride pack-szal.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Típus

Típus Masszázs
Kód:  KND058
Termékszám:  5997321773285

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05