Oldal frissítése

Dungeon Siege III - Xbox 360 DIGITAL

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dungeon Siege III - Xbox 360 DIGITAL

A Dungeon Siege III az akció és a robusztus RPG nagyszerű keveréke. Széles körű képességekkel, multiplayer móddal, és mély történettel rendelkezik. Mindezek a funkciók a legismertebbek a Square Enix és Obsidian Entertainment játékok révén.

Főbb jellemzők

  • A sikeres sorozat harmadik része
  • Lenyűgözően izgalmas RPG akció, ahol a csapatodat kell fejlesztened
  • Metacritic.com értékelés: 72%

Egy jó történetet, melyet nem szabad kihagyni

A hatalom törékeny egyensúlya szétesett az Ehb királyság hatalmas egységei között. Az úgynevezett Tizedik Légió utolsó tagjaként, mely légiónak tagjai most száműzöttek, rajta áll, hogy sikerül-e ismét felépítened a Légiót, és megmentened Ehb-t a rátelepedő sötétségtől. Egy csapatnyi különleges társ kísér az utadon Ehb csodálatos tájain, és út közben különböző rossz fiúkat, és szörnyeket fogsz legyőzni, heroikus készségekkel, rengeteg mágiával, és ravaszsággal. 

Élvezd a játékot a barátaiddal

Most először élvezheted a Dungeon Sieget HD felbontásban. Akár egyedül is elindulhatsz a kalandra, vagy a barátaiddal kooperatív multiplayer módban. Folyamatosan bontakozik ki a kifinomult történet, amelyet csak a Square Enix és Obsidian Entertainment kínál. Mindezt kiemeli a számos egyedülálló és rendkívül testreszabható karakterosztály, széles körű képességekkel. Ugyanúgy, mint ahogy a társak toborzása történik egyedi személyiség, készségek és világnézet alapján. A döntéseid befolyásolják szövetségeid, ellenségeid, és az egész történet csúcspontját.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj RPG

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak, Online

Verzió

Platform Xbox 360 - letölthető
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox 360
Licenc Letölthető
Kulcs Xbox Live

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MXESD0134
Termékszám:  G3P-00078

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10