Oldal frissítése

Duke Nukem Forever - PC

5 2 értékelés
6 150 Ft

Duke Nukem Forever - PC

Duke Nukem Forever

A Duke Nukem Foreverben visszatér a lövöldözős játékok királya. Tedd fel a napszemüvegedet és vedd át a legendás hős szerepét, akinek a népszerűsége epikus méreteket ölt. Az idegenek hordái újra megjelennek és az egyetlen, aki képes megmenteni a világot, nem más, mint maga a Duke. A disznó zsaruk és földönkívüli bossok fenik rá a fogukat, valamint a földöntúli sugárzások is nehezítik majd a helyzetét. Azonban senki nem fogja megakadályozni, hogy hősöd megmentse a lányt és a világot. Mindemellett meg kell maradnia kemény fickónak. Éld át a legendát, élvezd az őrületes fegyvereket, a példátlan interakciót és a csatákat a gyilkos idegenekkel.

Legfontosabb jellemzők

  • Egó, egó és megint az egó: lépj Duke Nukem, a szteroidoktól szétlőtt srác szerepébe, aki egyedül is képes hadseregként harcolni, nem tud hibázni és mindig megkapja a cicababáit.
  • Utazás vár rád: a Duke-nak ami a szívén, az a száján. Azt teszi és mondja, amit gondol. A Duke megszakítás nélküli, humoros mozdulatai a játék során térdre kényszerítenek mindenkit.
  • Interaktív világ: szórakozz mindaddig, amíg kedved tartja, dobjál kosárra, súlyzózzál, flipperezzél, biliárdozzál, léghokizzál vagy játssz játékgéppel - még a mosdók is interaktívak.
  • Kiterjedt és sokoldalú: ebben a játékban mindent megtalálsz; kirobbanó FPS-akciókat, egzotikus környezetet, különféle járművek vezetésére is lehetőséged lesz és feladványokat fejthetsz meg -  megunhatatlan, soha véget nem érő szórakozás vár rád.
  • Multiplayer, amihez hasonlót még nem láttál: a Duke klasszikus játékmódokat mutat be sajátos, megismételhetetlen módon. Zsugorítsd össze az ellenfeledet, majd taposd el. Fagyaszd meg, utána pedig törd össze. Tedd a robbanóanyagot a hátára. Hajíts egy trombitás bombát a lábai közé, vagy egyszerűen csak lődd szanaszét.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Akció, RPG, Lövöldözős, Versenyzős

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Drogok, Félelem, Szerencsejáték, Erőszak, Online

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Elsődleges

Minimum követelmények

Processzor sorozat AMD Athlon 64 X2, Intel Core 2 Duo
Processzor frekvencia 2 GHz (2 GHz)
Direct X változat DirectX 9
RAM memória 1 GB
Szükséges hely a merevlemezen 10 GB

Ajánlott követelmények

Processzor sorozat AMD Athlon 64 X2, Intel Core 2 Duo
Processzor frekvencia 2,4 GHz
Direct X változat DirectX 9
RAM memória 2 GB
Szükséges hely a merevlemezen 10 GB
Kód:  MVE000012
Termékszám:  4434

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10