Oldal frissítése

Ducati by Imetec GK608 WARM UP

3,7 9 értékelés
11 890 Ft

Ducati by Imetec GK608 WARM UP

A Ducati by Imetec GK 608 WARM UP egy nagyteljesítményű haj- és szakállvágó, amely segít, hogy bármikor könnyedén alakíthass a megjelenéseden. A készülék 11 állítható hosszúsággal és a gyorsabb vágás érdekében különleges profillal rendelkezik, amely 1-12 mm-es vágást tesz lehetővé. A tökéletes eredményt a professzionális U-pengék és az önélező acélpengék garantálják. Emellett a praktikus és higiénikus fül- és orrszőrnyírót is bátran használhatod. A Ducati by Imetec GK 608 WARM UP haj- és szakállvágó mindig tökéletes vágást és borotválkozást biztosít.

A Ducati by Imetec GK 608 WARM UP legfontosabb jellemzői

  • Nagyteljesítményű haj- és szakállvágó
  • 11 állítható hosszúság
  • Ducati by Imetec GK 608 WARM UP turbó üzemmóddal
  • A vágás hossza 1-12 mm között állítható
  • Professzionális U-pengék
  • Higiénikus fül- és orrszőrnyíró
  • Tisztítókészlet az egyszerű karbantartás érdekében
  • LED kijelző
  • Tartozékok széles választéka
  • Színes kivitel: fekete és piros

Mindig tökéletes eredmény

A Ducati by Imetec GK 608 WARM UP haj- és szakállvágó nagyszerű segítőtársad lesz megjelenésed gondtalan alakításában. A Turbó üzemmód segítségével a készülék azonnal a legmagasabb sebességfokozatra kapcsol. A Ducati by Imetec 60 perces üzemideje alatt az elképzelésednek megfelelő, tökéletes haj- és szakállstílus hozható létre. A készülék a mellékelt tisztítókészletnek köszönhetően rendkívül egyszerűen karbantartható.

Tartozékok széles választéka

A Ducati by Imetec GK 608 WARM UP haj- és szakállvágó rendkívül gazdag felszereltséggel rendelkezik, amely nagyszerű segítséget nyújt a tökéletes hajvágásban és szakállnyírásban. A két professzionális U-penge, valamint a higiénikus fül- és orrszőrnyíró mindig segítségedre lesznek a kívánt eredmény elérésében. A készülékhez a kényelmes tárolás érdekében természetesen egy talpazat is jár. A Ducati by Imetec egyszerűen a legjobb választás az otthoni használatra.

A minőség megéri!

A Ducati by Imetec termékeket a gyártó hosszú távra tervezte, és 2 éves garanciát biztosít rájuk. A garancia a www.ducatibyimetec.com oldalon történő regisztrációval további 2 évig meghosszabbítható. A kiterjesztett garancia csak a vásárlás időpontjától számított 28 napon belül érvényesíthető.

Méretek:
16 × 4 × 3 cm

Paraméterek

Terület

Terület Arc

Rendeltetés

Felhasználási terület Bajuszra, Hajra, Orrszőrzetre, Hajra, szakállra
Felhasználás módja Általános használat

Tulajdonságok

Kiegészítők száma 2
Pengék anyaga Rozsdamentes acél
Vágási beállítások száma 11
Működtetés Nyomógombokkal
Tartozék típusa Bajuszra, Hajra, Fülszőrre, Orrszőrre

Funkciók

Funkciók Önélező pengék

Vágási hosszúság

Min. vágási hosszúság 1 mm
Max. vágási hosszúság 12 mm

Működés és tápellátás

Üzemidő 60 perc
Tápellátás Elektromos hálózat, Akkumulátor

Típus

Típus Férfi
Kód:  DUCBY071
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  11503
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15