Oldal frissítése

Ducati by Imetec GK 818 RACE

4,8 5 értékelés

Ducati by Imetec GK 818 RACE

Haj- és szakállvágó

Ducati GK 818

RACE


A trimmelő, amelyet nem érdemes kihagyni

A Ducati by Imetec GK 618 GEARBOX egy erőteljes haj- és szakállvágó, mely segítségével bármikor könnyedén alakíthatsz a megjelenéseden. 33 féle opcióval és a gyorsabb vágás érdekében egy speciális profillal is rendelkezik, emellett 0,6 és 12 mm közötti vágást tesz lehetővé. A mindig tökéletes eredményt a professzionális U-pengék és az önélező acél vágókések garantálják. Használhatod a praktikus és higiénikus orr- és fülszőrzet vágására szolgáló nyírófejjel is. A Ducati by Imetec GK 618 GEARBOX mindig precíz vágást és borotválkozást biztosít.


Vágási fokozat

Összesen 33 féle vágási opció

0,6-12 mm-es intervallumban


Mindig tökéletes eredmény

Az Ducati by Imetec GK 818 RACE nagyszerű segítség a tökéletes megjelenés kialakításában. Turbó üzemmódja révén a trimmelő egy pillanat alatt felgyorsítja teljesítményét és sebességét. A 60 perc alatt, amennyi ideig a Ducati by Imetec egyhuzamban bír működni, tökéletes frizurát és hibátlan szakállat vághatsz az ötleteidnek és kívánságodnak megfelelően. A csomagban található tisztítókészletnek köszönhetően könnyen karbantartható.



Ducati GK 818 Race tartozékok gazdag tárházával

A Ducati by Imetec GK 818 RACE sokrétű tartozékai valóban a segítségedre lesznek a tökéletes frizura és szakáll kialakításában. Két professzionális U-penge fej, négy T-penge fej, testszőr nyíró fej, higiénikus fül- és orrvágó, valamint borotválkozó penge - mindez lehetővé teszi számodra a kívánt eredmény elérését. A kényelemes haj- és szakállvágás érdekében készlet egy ollót és egy kefét is tartalmaz. Természetesen jár hozzá egy aljzat és egy tárolótasak is, ami megkönnyíti a tárolását. A Ducati by Imetec otthoni használatra egyszerűen nagyszerű választás.



Ducati by Imetec GK 818 - maximális tartósság és minőség 

Az Ducati by Imetec összes termékét kimondottan hosszú élettartamra tervezték, alapból 2 év garancia van rá, azonban a www.ducatibyimetec.com weboldalon történő regisztrációval a jótállás meghosszabbítható további 2 évre. A garancia meghosszabbítása akkor érvényes, ha a vásárlás napjától számított 28 napon belül kerül benyújtásra.



Speciális tárolótasak és Ducati aljzat


Méretek:
16 × 4 × 3 cm


Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Rendeltetés

Felhasználási terület Bajuszra, Hajra, Hajra, szakállra
Felhasználás módja Általános használat

Tulajdonságok

Kiegészítők száma 10
Pengék anyaga Titán
Vágási beállítások száma 33
Működtetés Nyomógombokkal

Funkciók

Funkciók Önélező pengék

Vágási hosszúság

Min. vágási hosszúság 0,6 mm
Max. vágási hosszúság 12 mm

Működés és tápellátás

Üzemidő 60 perc
Feltöltési idő 90 perc
Tápellátás Elektromos hálózat, Akkumulátor
Kód:  DUCBY068
Termékszám:  11500
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05