Oldal frissítése

Ducati by Imetec GK 808 CIRCUIT

4,0 3 értékelés

Ducati by Imetec GK 808 CIRCUIT

A Ducati by Imetec GK 808 CIRCUIT egy nagyteljesítményű haj- és szakállvágó, amely segít, hogy bármikor könnyedén alakíthass a megjelenéseden. A készülék 33 állítható hosszúsággal és a gyorsabb vágás érdekében különleges profillal rendelkezik, amely 0.6-12 mm-es vágást tesz lehetővé. A tökéletes eredményt a 4 tartozékkal ellátott U-pengék és T-pengék garantálják. Emellett a praktikus oldalszakállfejet, illetve a higiénikus fül- és orrszőrnyírót is bátran használhatod. A penge mikroregulációs funkciójának köszönhetően mindig tökéletes eredményre számíthatsz. A titán lamellák rendkívül precízek és ellenállnak a korróziónak. A Ducati by Imetec GK 808 CIRCUIT haj- és szakállvágó mindig tökéletes vágást és borotválkozást biztosít.

A Ducati by Imetec GK 808 CIRCUIT legfontosabb jellemzői

  • Nagyteljesítményű haj- és szakállvágó
  • 33 állítható hosszúság
  • Ducati by Imetec GK 808 CIRCUIT turbó üzemmóddal
  • A vágás hossza 0,6-12 mm között állítható
  • Professzionális U-pengék és T-pengék
  • 9 tartozék
  • Praktikus oldalszakállfej
  • Higiénikus fül- és orrszőrvágó
  • Penge mikrofegurálciós funkcióval
  • Pontos és egyenletes vágás
  • LED kijelző
  • Tisztítókészlet az egyszerű karbantartás érdekében
  • Tartozékok széles választéka
  • Elegáns utazótok
  • Színes kivitel: fekete és piros

Mindig tökéletes eredmény

A Ducati by Imetec GK 808 CIRCUIT haj- és szakállvágó nagyszerű segítőtársad lesz megjelenésed gondtalan alakításában. A Turbó üzemmód segítségével a készülék azonnal a legmagasabb sebességfokozatra kapcsol. A Ducati by Imetec 60 perces üzemideje alatt az elképzelésednek megfelelő, tökéletes haj- és szakállstílus hozható létre. A készülék a mellékelt tisztítókészletnek köszönhetően rendkívül egyszerűen karbantartható.

Tartozékok széles választéka

A Ducati by Imetec GK 808 CIRCUIT haj- és szakállvágó rendkívül gazdag felszereltséggel rendelkezik, amely nagyszerű segítséget nyújt a tökéletes hajvágásban és szakállnyírásban. A két professzionális U-penge, a négy T-penge, az oldalszakállnyíró, a higiénikus fül- és orrszőrnyíró mindig segítségedre lesznek a kívánt eredmény elérésében. A csomag továbbá egy elegáns tokot is tartalmaz, amelyben az összes tartozék kényelmesen elfér. A készülékhez természetesen egy talpazat is jár. A Ducati by Imetec egyszerűen a legjobb választás az otthoni használatra.

A minőség megéri!

A Ducati by Imetec termékeket a gyártó hosszú távra tervezte, és 2 éves garanciát biztosít rájuk. A garancia a www.ducatibyimetec.com oldalon történő regisztrációval további 2 évig meghosszabbítható. A kiterjesztett garancia csak a vásárlás időpontjától számított 28 napon belül érvényesíthető.

Méretek:
16 × 4 × 3 cm

Paraméterek

Terület

Terület Arc, Szemöldök

Típus

Típus Férfi

Rendeltetés

Felhasználási terület Bajuszra, Hajra, Orrszőrzetre
Felhasználás módja Általános használat

Tulajdonságok

Pengék anyaga Titán
Vágási beállítások száma 33
Működtetés Nyomógombokkal
Tartozék típusa Bajuszra, Hajra, Fülszőrre, Orrszőrre

Funkciók

Funkciók Gyorstöltés, Hossz beállítása

Vágási hosszúság

Min. vágási hosszúság 0,6 mm
Max. vágási hosszúság 12 mm

Működés és tápellátás

Üzemidő 60 perc
Feltöltési idő 90 perc
Tápellátás Elektromos hálózat, Akkumulátor
Kód:  DUCBY069
Termékszám:  11502
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05