Oldal frissítése

DroneShield DroneGun

DroneShield DroneGun

A kémlelő drónok által megzavart magánéletet ma már biztosan meg lehet védeni. A DroneGun biztosítja a biztonságos ellenlépéseket a drón modellek széles skálája ellen, amelyeknek az Ön telke felett nincs semmi keresnivalójuk. Hatékonyan működik akár 2 km távolságig úgy, hogy megzavarja a kommunikációs jelet. Ez arra kényszeríti a drónt, hogy károsodás nélkül érjen földet vagy térjen vissza a kiindulási pontjához. Nyomon követheti így a tulajdonosát vagy a nem károsodott drónt vetheti alá további vizsgálatnak.

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható rendszer drónok ellen
  • A drón jelének azonnali megzavarása
  • Hatékony lefedés legfeljebb 2 km távolságig (széles skálájú környezeti feltételek között)
  • Könnyen használható egy személy által, műszaki képzés nélkül

Minden cég és egyén számára

Nincs szükség semmilyen bonyolult telepítő rendszerre. A kiszolgálásához elég egy személy, akinek semmilyen különleges képzésen nem kell átmennie. A hordozható verzió tartalmaz egy hátizsákot, amit a hátára vethet, és a puskát a drón "kilövéséhez" vagy a földre teszi. Ez mindenki számára könnyen elsajátítható.

 
Kód:  LILYDR9

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20