Oldal frissítése

Drone n Base 2.0 szett

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Drone n Base 2.0 szett

Csak úgy repülni a drónnal bárki tud. Mit szólnál a drónok csatájára a virtuális valóságban? Álljatok ki egymással két vagy több Drone n Base 2.0 drónnal, amelyek igaz, hogy a levegőben repülnek, de a készüléket irányítő képernyőn a harc egy kicsit más nézetben játszódik le. A drónok Bluetoothon keresztül egy mobil alkalmazással vezérelhetőek és nagyobb helységekben való repülésre alkalmasak.

A Drone n Base 2.0 2 drón szett legfontosabb tulajdonságai

  • Drón és bázisállomása a virtuális valóság párbajaihoz
  • Sok játékváltozat
  • Vezérlés Bluetooth-on keresztül
  • A Dron védelmi kerettel védett
  • A csomagolás két elemet tartalmaz

Mozgékony harcos infravörös technológiával a versenyzéshez 

Az innovatív játék alapja a kompakt méretű Drone n Base 2.0, amely védőráccsal körülvett, hogy a drón se sérüljön és környezete is épségben maradjon. Ezen kívül egy infravörös "ágyúval" is felszerelt, amely a virtuális valóságban való lövésekre szolgál. A két éves fejlesztés kiváló mozgékonyságot és remek kezelhetőséget adott a kvadrokopter hozományához. Biztosan értékelni fogod az elemek gyors cserélhetőségét a két légipárbaj között és a gyors töltést.

Többfunkciós bázis

A csomagolásban egy ún. bázist is találsz, amely különféle játékkiegészítőként szolgál. Szintén felszerelt infravörös ágyúval, 14 pontos intelligens LED kijelzővel és hangeffektusokkal. Energiaellátása elemmel vagy az energiaforrásból történik. Szolgálhat zászlóként, checkpointként a versenyek idején, lövészárokként vagy célpontként. A Drone n Base 2.0 rengeteg különféle játéklehetőséget kínál: az egyszerű repülési párbajtól kezdve a légi csatán keresztül a zászlóért való harcig vagy a célbalövésig.

 

Paraméterek

Repülés

Vezérlés Mobillal

Memória

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa Li-pol
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma 1 db

Tömeg

Tömeg 55 g

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón, Akkumulátor a drónhoz

Jogi kategória

Alkategória A1
Kód:  DRBa011
Termékszám:  DNB1000C

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15