Oldal frissítése

Drone 2.0 n alap csomag

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Drone 2.0 n alap csomag

Egy drónt reptetni és irányítani mindenki tud. De mi a helyzet egy igazi drón-csatával a kiterjesztett valóságban? Álljon ki kettő vagy több, levegőben repülő drón ellen, és tapasztaljon meg egy másik világot kijelzőn! A drónok Bluetooth alapú mobil alkalmazással irányíthatóak, és nagyobb benti terekben való használatra készültek.

Legfőbb jellemzők

  • Drónokon alapuló, kiterjesztett valóságban zajló csaták
  • Sokféle játékvariáció
  • Bluetooth alapú irányítás
  • A drónokat biztonsági keret védi
  • A csomag 2 akkumulátort tartalmaz

Tapasztalt harcos

Az innovatív játék alapját kicsi, kompakt méretű drónok adják, amelyeket védőkeret vesz körbe, így sem egymásban, sem a környezetükben nem tesznek kárt. A drónokat továbbá infravörös „ágyúkkal” szerelték fel, amelyekkel a kiterjesztett valóságon belül lehet tüzelni. A két éves fejlesztésnek köszönhetően a négy propellerrel ellátott eszközök kiváló manőverezési és kezelhetőségi képességgel rendelkeznek. Emellett értékelni fogja a könnyű elemcserélési lehetőséget a harcok és  gyors töltési idők között.

Multifunkcionális bázis

A játékhoz egy úgynevezett „Bázis” is tartozik, amely egy további játék elemeként használható. A bázis ugyanúgy rendelkezik infravörös tüzelésre alkalmas eszközzel, 14 pontos intelligens LED-kijelzővel és hanghatásokkal. Működtethető elemmel és külső energiaforrással is. Használható zászlónak, ellenőrző pontként versenyek során, ágyúnak vagy célpontnak. A játék maga számos különböző forgatókönyvet kínál: egyszerű légi csatától kezdve légi versenyeken és zászlós csatákon és céllövésig.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, az Európai Parlament 2009. június 18-ai ülésén hozott 2009/48/EC direktívának, illetve a cseh törvényi szabályozásoknak. A termék tartalmaz egy alkalmazható megfelelőségi nyilatkozatot.

 

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 15 éves kortól

Repülés

Vezérlés Mobillal

Memória

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa Li-pol
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma 1 db
Töltési idő 60 perc

Tömeg

Tömeg 55 g

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón, Akkumulátor a drónhoz
Kód:  DRBa01
Termékszám:  DNB1000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20