Oldal frissítése

Driveclub VR - PS4 VR

4,5 11 értékelés

Driveclub VR - PS4 VR

A Sony elég komolyan veszi a virtuális valóságot, és ezt a Driveclub VR meg is erősíti. Még az eredeti játéknak is jó értékeléseket és jó kritikákat kapott, de most, hogy a PS VR-el is kompatibilis még jobb élményben lehet részed. 

Legfontosabb jellemzők

  • A legjobb autóversenyzős játék PlayStation 4-re
  • A játék a virtuális valóság egyik legltáványosabb megvalósítása
  • 80 igen részletes autó
  • Több mint száz érdekes pálya

Versenyzés

Az Evolution stúdió tapasztalt fejlesztői számos trükköt bevetettek és célja az volt, hogy nagyszerű élményt szerezzenek az autóversenyzés szerelmeseinek. A játék számos tulajdonságát szimulátoroktól kölcsönözte, azonban a számos támogató rendszernek köszönhetően izgalmasabb pályákon száguldozhatsz még akkor is ha kezdő sofőr vagy. A teljes jáétkélmény érdekében elkerülhetetlen egy szép kormány beszerzése. Száguldozz őrült sebeséggel és lépd át a valóság határait.

A virtuális valóság új szórakozási szintje

A virtuális valóságban kipróbálhatod az online többjátékos (multiplayer) módot, de egyjátékos pályafutásba is kezdhetsz. Az eredeti játékból megmaradtak a klasszikus pályák, de számos újjal is találkozni fogsz. A virtuális valóságban a 80 autót belülről is tanulmányozhatod, hiszen belső nézetre válthatsz. A látványos trükkökért pedig válts vissza hagyományos nézetbe.

 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Versenyzős

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Kód:  MSX1016
Termékszám:  PS719852957
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15