Oldal frissítése

DreamWorks Trolls Remix Rescue - PS4

4,0 1 értékelés
19 490 Ft

DreamWorks Trolls Remix Rescue - PS4

DreamWorks Trolls Remix Rescue PS4/PS5

DreamWorks Trolls Remix Rescue PS4/PS5 - A DreamWorks Universe-nek szüksége van rád

Mentsd meg a Troll Királyságot a DreamWorks Trolls Remix Rescue PS4/PS5 játékban. Utazz végig egy varázslatos világon Poppy és Branch Pop Village-től Barb Volcano Rock City-ig és Cooper Vibe City-ig. Állítsd meg a dallammestert, aki azzal fenyeget, hogy megváltoztatja a trollok zenei harmóniáját. Játssz a kedvenc karaktereiddel és a saját Trolloddal, ugorj, táncolj és sajátítsd el a "Hair-Jitsu" művészetét.

DreamWorks Trolls Remix Rescue PS4/PS5

Hozz létre egy Trollt és játssz Trollként

Válassz a népszerű karakterek közül, mint például Poppy, Branch, Guy Diamond és még sokan mások a Troll Királyságban tett varázslatos utazásod során. A játékosok létrehozhatják, testre szabhatják és játszhatnak is saját Trolljukkal, különböző frizurákkal, arcvonásokkal, ruházattal és még sok egyébbel tehetik egyedivé. Készíts őrült hajat a Trollodnak, hogy ostorozd az ellenségeidet, pörgetsd fel, és emelkedj fel, hogy lebegjen, mint egy helikopter, és használd arra. hogy megragadj, cipelj, lóbálj, dobj és törj össze tárgyakat egy izgalmas küldetés során.

DreamWorks Trolls Remix Rescue PS4/PS5

DreamWorks Trolls Remix Rescue PS4/PS5 - Akció egyének és baráti társaságok számára

Vegyél részt ritmusos minijátékokban és szórakoztató környezeti rejtvényekben, hogy a zene ütemére új különleges tárgyakat és képességeket fedezz fel. Szórakozás vár rád, akár egyedül játszol, akár a barátok társaságát élvezed egy kooperatív páros játékban. A játék soundtrackje a DreamWorks Animation népszerű Trolls filmsorozatának dalait tartalmazza, köztük olyan slágereket, mint a "Get Back Up Again" és a "Hair Up".

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Kaland, Árkád, Gyerekeknek

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja November

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1537
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060968301217

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15