Oldal frissítése

Dragons Dogma 2 - Xbox Series X|S Digital

2,0 1 értékelés
30 990 Ft

Dragons Dogma 2 - Xbox Series X|S Digital

Dragons Dogma II Xbox

Epikus visszatérés a Dragon's Dogma világába

A Dragon's Dogma 2 Xbox egy epikus kalandot kínál, ahol a játékosok Arisenek lesznek, alakítják a sorsukat és felfedeznek egy mély fantasy világot. A játékosok minden lépése hatással van a történetre, a karakter megjelenésétől kezdve a szakmaválasztáson át a csapat összetételéig. Találkozz rejtélyes lényekkel (Pawns), amelyek egyedi színt visznek az egyjátékos kalandodba, és felejthetetlen pillanatokat élhetsz át, mintha más valódi játékosok is veled lennének.

Dragons Dogma II Xbox

Dragon's Dogma 2 Xbox - Egy magával ragadó világ saját élettel

Utazz kereskedők, katonák és más, mindennapi életüket élő lakosok között. Néhányan szívességeket kérhetnek tőled, ami megmutatja a játék interakcióinak és érzelmeinek mélységét. A Dragon's Dogma 2 Xbox városhatárain túl egy vibráló világ van, tele változatos karakterekkel, mindegyiknek saját céljai és indítékai vannak.

Dragons Dogma II Xbox

Harcművészetek és szakmák

A Dragon's Dogma 2 Xbox-ban a játékosok a különböző szakmák révén irányítják a harcot. Minden szakma új lehetőségeket nyit meg a harci taktikák és stratégiák terén. Testre szabhatod hűséges gyalogosodat, és más karaktereket is szerződtethetsz, hogy elkísérjenek utadon. A szörnyek sokféle változatával szembesülve taktikai döntéseket kell hoznod arról, hogy harcba bocsátkozol, vagy alternatív útvonalakon próbálkozol.

Dragons Dogma II Xbox

Válassz bölcsen a Dragon's Dogma 2 Xbox játékban

A Dragon's Dogma 2 Xbox-ban minden döntésednek messzemenő következményei vannak. A játékosoknak gondosan meg kell tervezniük akcióikat, figyelembe véve csapatuk helyzetét, a terepet és a szörnyeket, amelyekkel szembenéznek. Az alternatívák mindenütt ott vannak körülötted, akár a harcot választod, akár a békés megoldást. Nézd meg, ahogy a döntéseid a Dragon's Dogma 2 Xbox gazdag világában érvényesülnek.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox Series S
Licenc Letölthető
Kulcs Xbox Live

Műfaj

Műfaj Akció, RPG
Játékmechanika Nyitott világ
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Xbox Series X optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Március

Verzió

Platform Xbox Series X|S – letölthető
Kiadás Alap játék
Kód:  MXESD2215
Termékszám:  G3Q-02185
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15