Oldal frissítése

Dr. Mayer WT3100 utazó szájzuhany

4,1 30 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dr. Mayer WT3100 utazó szájzuhany


Antibakteriális hatás

A Dr. Mayer hordozható szájzuhany a baktériumokat megbízható módon távolítja el azon helyekről is, amelyekhez fogkefe vagy fogselyem segítségével sem fér hozzá. A fogközi helyek és az íny (különösen a fog körüli redők) szakszerű ellátást igényelnek. A tökéletes szájhigiénia érdekében kezelje azokat ezen praktikus segítővel. A készülék használata fogkoronák, hidak és fogszabályzók körüli érzékeny területek tisztítására fogorvosok által ajánlott.

Antibakteriální ústní sprcha Dr. Mayer

Oda mutat, ahol a fogkefék kudarcot vallottak


Ústní sprcha Dr. Mayer stimuluje dásně
 

Erősíti az ínyt

A zuhany kellemes és serkentő masszázsban részesíti az ínyt, amely jobb vérkeringésben nyilvánul meg. Ennek eredményeként az íny megerősödik, de elsősorban megőrzi egészséges voltát. Amennyiben parodontózis kínozná a szájzuhany jelentősen segíthet állapotán.


Felhasználói kényelem

Az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően az eszköz használata valóban gyerekjáték. A fogantyú és a szórófej 360°-ban elforgatható így a vízsugár könnyen a szájüreg bármely pontjára irányítható. A zuhany percenként akár 1700 pulzálást is kibocsáthat. Tökéletes útitársa lesz, ugyanis az a 100-tól egészen a 240 V-ig terjedő feszültségtartománnyal kompatibilis és hálózati adapterje bármilyen elektromos hálózat esetén használható.

Ústní sprcha Dr. Mayer - snadné ovládání

Műanyag védőformában


Ústní sprcha Dr. Mayer - v balení 2 trysky

Cserélhető szórófej

Kiváló kidolgozás

Személyes preferenciájának megfelelő három üzemmód közül választhat. A szájápolás különböző követelményekkel jár, épp ezért a készülék több üzemmóddal szolgál: Alap, Lágy és Pulzáló. Két perces használatot követően a szájzuhany automatikusan kikapcsol. Ez elősegíti a doktorok által ajánlott tisztítási időtartam betartását. Beépített Li-ion akkumulátorral rendelkezik, amely töltöttségi állapotáról LED kijelző informál. A csomag két szórófejet tartalmaz.

Műszaki adatok

  • Tanúsítványok: EU (CE), USA (FDA regisztrált)
  • RoHS irányelv: eleget tesz
  • Anyag: PP műanyag tartály, ABS műanyag fogantyú
  • Szín: fehér, kék
  • Méretek (Ma x Szé x Mé): 270 x 70 x 56 mm
 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 5,6 cm
Magasság 27 cm
Mélység 7 cm
Tömeg 30 g

Típus

Típus Utazó

Tulajdonságok

Tartály térfogata 150 ml (0,15 l)
Tulajdonságok Időzítő, Tisztítási módok, Kijelző
Programok száma 3
Üzemmódok Egységes sugár, Masszázs, Clean, Masszázs
Ajánlott Hídra, Koronára, Fogszabályzóra

Csomagolás

A csomag tartalma Töltőállvány
Fúvóka típusa Szabvány
Kód:  DRMAUS002
Termékszám:  WT3100

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15