Oldal frissítése

Dr. Mayer HDC5100

4,9 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dr. Mayer HDC5100

Keres egy elektromos fogkefét szájzuhannyal egyben? Próbálja ki a Dr. Mayer HDC5100 készüléket. Ennek az elektromos fogkefének egy beépített időzítője van, amely jelzi amikor a 2 perc letelt, ami a fogmosásra szánt ideális idő. Az időzítőt nem kell beállítani, automatikusan számolja az időt onnantól, hogy bekapcsolta a fogkefét. Ezen túlmenően, minden 30 másodpercben jelzi, mikor itt az ideje, hogy a fogunk egy másik negyedét is megmossuk. A Dr. Mayer elektromos fogkefével mindig szép és tökéletesen tiszta fogai lesznek, még reggel is, amikor nincs annyi ideje. 

Főbb jellemzői a Dr. Mayer HDC5100 elektromos fogkefének

  • Elektromos fogkefe 2 perces időzítővel
  • Minden 30 másodpercben értesítővel
  • 31.000 forgás percenként
  • 3 tisztító mód - Tiszta, Lágy és Masszázs
  • 3 szájzuhany mód - Normál, Lágy, Pulzáló

Gyönyörűen tiszta fogak a Dr. Mayer HDC5100 fogkefével

Számtalan előnye közül az egyik, hogy nagy számban végez tisztító mozgásokat. A maximális ciklusok száma percenként, 31 000. Ez jelentősen meghaladja azt, amit a kézi fogmosással el tud érni. Az elektromos fogkefe tökéletesen eltávolítja a lepedéket a fogakról, és szép tiszta fogai lesznek. Egyes elektromos, valamint a manuális fogkefék megsérthetik az ínyt, azonban a Dr. Mayer elektromos fogkefét úgy tervezték, hogy elkerülje ezt a problémát. Három tisztító módot tud a fogkefe. Az egyik ezek közül a Clean, amelynek célja a napi fogmosás. A Soft, amely a finom és érzékeny ínyre használható, és a masszázs, amely rendszeresen masszírozza az fogínyt. Így nyugodtan használja a fogkefét minden nap. Élvezze a szép és egészséges fogakat a Dr. Mayer. elektromos fogkefével.

Dr. Mayer HDC5100 szájzuhany a fogak közötti rések tisztításáért

A szájzuhanynak, akár csak a fogkefének három működési módja van: Normál - általános takarítás, Lágy - kíméletes tisztítás az érzékeny ínyekhez és a Pulse - masszírozza a fogínyt. 2 perces működés után a zuhany automatikusan kikapcsol. A fúvóka forgatható a tisztítási folyamat során, hogy Ön mindig arra irányítsa, ahol szükség van rá.

A csomag tartalma:
1 × sonic fogkefe
3 × fogkefe fej
1 x fogak közötti tisztítófej
1 × szájzuhanyzó
2 × klasszikus fúvóka
1 × fogszabályozó fúvóka
1 x nyelvtisztító fúvóka
1 × fogászati tükör
1 x töltőállvány

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Szónikus
Rendeltetés Felnőtteknek
Mozgások száma/perc 31 000 mozgások/perc
Üzemmódok száma 3

Funkciók

Funkciók Időzítő

Sorozat szerint

Sorozat Dr. Mayer HDC

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 3 db
Töltők száma 1 db

Típus

Típus Szájcenter

Tulajdonságok

Tartály térfogata 160 ml (0,16 l)
Tulajdonságok Időzítő
Programok száma 3
Kód:  DRMAZK017
Termékszám:  HDC5100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15