Oldal frissítése

Dr Mayer GTS2080 (fekete)

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dr Mayer GTS2080 (fekete)

Kényeztesse fogait a legjobb módon. A Dr. Mayer GTS2080 elektromos fogkefe élen jár a szájhigiénia több évtizedes kutatása terén. A Dr. Mayer megbízhatóan tisztítja a fogakat, távolítja el a lepedéket és tisztán, egészségesen tartja a fogakat. A GTS2080 öt tisztító móddal rendelkezik, az időzítő optimális szinten tartja a fogak tisztítását, ergonomikus alakjával pedig jól illeszkedik a kézbe. Klinikailag bizonyított, hogy elektromos fogkefével nagyobb hatékonyságot érhet el, mint a hagyományos vagy oszcilláló fogkefékkel.

A Dr. Mayer GTS2080 fogkefe főbb jellemzői

  • 5 féle tisztító mód 
  • Hosszú akkumulátor-élettartam, köszönhetően a Li-ion akkumulátornak
  • Talapzat formájú töltő
  • Dr. Mayer GTS2080 fogkefefej, időzítő
  • Minőségi sörték és ergonomikus markolat
  • Akkumulátor-töltöttség állapotjelző
  • Fekete szín

Akár 180 perc fogmosás a Dr. Mayer fogkefével

Válasszon az öt tisztítási mód közül, hogy ragyogó mosolyt kapjon cserébe. A Dr. Mayer GTS2080 fogkefén mindenki megtalálhatja a neki legjobb tisztítási módot. A klasszikus tisztítástól kezdve, a fehérítés, polírozás, masszázson át az érzékeny fogak kezeléséig. A fogkefe, köszönhetően a Li-ion akkumulátornak egyetlen töltéssel akár 180 percig is működik. Ez napi háromszori fogmosást jelent egy hónapon keresztül. Az akkumulátor aktuális állapotát folyamatosan nyomon követhetjük a markolaton - az indukciós töltő pedig mutatja a töltést.

A GTS2080 garantálja a tökéletes eredményt

Nem kell órákat töltenie fogmosással. A javasolt két perces fogmosási időt könnyen be tudja tartani. A Dr. Mayer GTS2080 fogkefe időzítője egyszerűen számolja a másodperceket és 30 másodperc elteltével az intervallum változást jelzi számunkra a fogkefe. A fogkefe 48 000 ciklust tesz meg percenként. Mindezt optimális nyomás és terhelés mellett. A Dr. Mayer GTS2080 fogkefe kiváló minőségű sörtéi segítenek abban, hogy az Ön fogai és ínye tökéletes állapotban legyen nap mint nap.

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Szónikus
Mozgások száma/perc 48 000 mozgások/perc
Üzemmódok száma 5

Funkciók

Funkciók Időzítő, Akkumulátor kijelző

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 1 db
Töltők száma 0 db
Kód:  DRMAZK015
Termékszám:  GTS2080 (black)
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20