Oldal frissítése

Dr.Mayer GTS2065UV + Dr.Mayer WT3500

Dr.Mayer GTS2065UV + Dr.Mayer WT3500

A szájüreged pontos ápolásának biztosítására tökéletesen szolgál a Dr.Mayer elektromos fogkefe és elektromos szájzuhany készlete. A professzionális Dr. Mayer GTS2065UV elektromos fogkefe a legkorszerűbb megoldást kínálja a fogak alapos tisztítására és a lepedék eltávolítására. A csúcskategóriás szónikus technológia percenként akár 40 000 rezgési ciklussal és 4 tisztítási móddal gyengéd és maximálisan hatékony fogtisztítást biztosít. A csomag 3 tisztítófejet tartalmaz. A készlet része a Dr. Mayer WT3500 elektromos szájzuhany is. A szájzuhanyt úgy tervezték, hogy megbízhatóan eltávolítsa a baktériumokat a szájüreg minden réséből, például az íny fogak körüli redőiből és a fogközökből. A szájzuhany előnye, hogy gyakran eljut olyan helyekre, ahová a fogkefe és a fogselyem nem ér el. Ergonomikus alakú fúvóka, amely teljes 360 fokban forgatható, segít a könnyű kezelésében. Így egyszerűen eljuthatsz, ahová kell. A Dr. Mayer szájzuhany további előnye az intelligens 2 perces időzítő. A Dr. Mayer WT3500 elektromos szájzuhanyhoz egy üveg Listerine 500 ml szájvizet is kapsz.



A Dr.Mayer GTS2065UV elektromos fogkefe fő jellemzői

  • A Dr.Mayer GTS2065UV fogkefe háza finom szilikonnal van bevonva, kiváló minőségű sörtékkel
  • 40 000 ciklust produkál percenként
  • 4 módot kínál, nevezetesen tisztítás, finom, fehérítés és masszázs
  • UV-fertőtlenítő a baktériumok akár 99,9%-ának eltávolítására
  • Beépített újratöltő alap és hosszú üzemidejű Li-ion akkumulátorok
  • A Dr. Mayer szónikus fogkefe akkumulátor állapotjelzővel is rendelkezik
  • 2 perces időzítő a fogmosáshoz
  • A csomag 3 tisztítófejet tartalmaz

A Dr. Mayer WT3500 elektromos szájzuhany fő jellemzői

  • Masszírozza és stimulálja az ínyt
  • Víznyomás: 40-90 PSI
  • Ergonomikus kialakítású fúvóka
  • Intelligens 2 perces időzítő
  • Eltávolítja a baktériumokat a fogközökből
  • A csomag része Listerine 500 ml szájvíz

Dr.Mayer GTS2065UV elektromos fogkefe

Esélyük sincs a baktériumoknak

A Dr. Mayer GTS2065UV fogkefe UV fertőtlenítővel van felszerelve, amely ultraibolya fényt használ a baktériumok akár 99,9%-ának eltávolítására a tisztítófejen, és megakadályozza a további szaporodásukat. A fogkefe 10 perces időzítővel rendelkezik a fertőtlenítő használatához. Az automatikus aktiválás a fedél bezárásakor és az UV-izzó automatikus kikapcsolása a fedél kinyitásakor magától értetődő.


Higiénikus Dr. Mayer fogkefe

A Dr. Mayer GTS2065UV fogkefe vízálló háza betartja a legmagasabb szintű higiéniai előírásokat, ahogyan a 3 tisztítófej tárolóhelye is. A szónikus technológia klinikailag bizonyítottan hatékonyabb a foglepedék elleni küzdelemben, mint a hagyományos kézi vagy oszcilláló elektromos fogkefék használata.


A Dr. Mayer GTS2065UV fogkefe kényelmes használata és hosszú üzemidejű akkumulátora

A finom szilikonnal bevont, könnyű, ergonomikus Dr. Mayer GTS2065UV fogkefe tökéletesen illik a kézbe, és nagyon kényelmes használatot biztosít. A beépített Li-ion akkumulátor töltésenként akár 1 hónap működést is lehetővé tesz. Az akkumulátor állapotáról egy jelzőfény tájékoztat. Az optimális tisztítási idő betartásáért a Dr. Mayer GTS2065 elektromos fogkefe praktikus 2 perces időzítővel rendelkezik.

Dr. Mayer WT3500 elektromos szájzuhany

Tökéletes szájápolás

Az első osztályú ergonomikus kialakításnak köszönhetően bárhová eljuthatsz, ahová kell. A szájzuhanyt a fogorvosok is ajánlják, mivel tökéletesen megtisztítja a koronák, hidak és fogszabályozók környékét. A nagy kapacitású víztartály (170 ml) is jól fog jönni, így zavartalanul megtisztíthatod a szájüregedet. Az elektromos szájzuhany 1400 mAh-s lítium-ion újratölthető akkumulátorral működik.

3 fogtisztítási mód

Normál

Rendszeres fogtisztításra tervezték.

Finom

A finom mód az érzékeny fogak tisztítására szolgál, és kezdők számára alkalmas, akik gyengéd tisztítást igényelnek.

Pulzáló

Az elektromos szájzuhany masszírozni kezdi az ínyt a vérkeringés javítása és a fogak megerősítése érdekében.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Típus Szónikus
Rendeltetés Felnőtteknek
Mozgások száma/perc 40 000 mozgások/perc
Üzemmódok száma 4
Mobilalkalmazás Nem

Funkciók

Funkciók Időzítő

Sorozat szerint

Sorozat Dr. Mayer GTS

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 3 db
Töltők száma 1 db
Kód:  DRMBU579

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15