Oldal frissítése

Dr. Mayer GTS2065 + gél

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dr. Mayer GTS2065 + gél

Korszerű fogápolás

A Dr. Mayer GTS2065 professzionális elektromos fogkefe csúcs-modern technológiát alkalmaz, alaposan tisztítja meg a fogaidat és távolítja el a lepedéket. A forradalmi szónikus technológia percenként 40 000 rezgőmozgást végez, a fogkefe 4 üzemmóddal biztosítja a fogak kíméletes, ugyanakkor maximális tisztítását. A csomagban két fogkefefejet találsz.


A Dr. Mayer GTS2065 szónikus fogkefe fő jellemzői

  • A fogkefe házát finom szilikon borítja
  • 40 000 mozgás percenként
  • 4 üzemmód: tisztítás, gyengéd, fehérítő, masszázs
  • Beépített töltőállvány
  • Hosszú élettartamú Li-ion akkumulátor
  • Akkumulátor állapotjelző
  • Időzítő: 2 perc
  • Kiváló minőségű sörtékkel
  • A csomag 2 tisztítófejet tartalmaz

Ergonomikus kialakítás

Az alacsony tömegű, ergonomikus kialakítású fogkefét finom szilikonnal vonták be, tökéletesen illik a kezedbe, így gondoskodik az igazán kényelmes használatról. A beépített Li-ion akkumulátor töltésenként akár 1 hónapos üzemidőt is nyújthat. Az akkumulátor aktuális állapotáról a fényjelzés tájékoztat. A Dr. The Mayer GTS2065 fogkefe praktikus, két perces időzítővel teszi lehetővé az optimális fogmosási idő betartását.


Egészséges és erős fogak

A fogkefe az elismert DuPont gyártó prémium minőségű sörtéivel rendelkezik, amely gyengéden távolítja el a szennyeződéseket a fogak felületéről a természetesebb és fehérebb megjelenésű fogak eléréséhez. A szónikus fogkefe rendszeres használatával sokáig egészségesebb, erősebb és kifogástalanul tiszta fogakat élvezhetsz.

A Dr. Mayer elektromos fogkefe mellett találsz még a csomagban egy fluoridmentes gyógyító- és gyulladásgátló hatású, alacsony súrlódási értékkel rendelkező gélt is. A szónikus gél nagyon gyengéd a fogzománccal, kifejezetten a szónikus fogkeféhez fejlesztették ki. Fehérítő és antimikrobiális tulajdonságokkal büszkélkedhet. A benne található illóolaj biztosítja a friss leheletet. Összetételét tekintve ez a gél kategóriájában a legelső egész Európában, egyedülálló alkotóelemeinek és különleges tulajdonságának köszönhetően pedig optimális eredményeket nyújt a szónikusfogkefével kombinálva.

Gél összetétele:
Aqua, Glycerin, Hydrogenated, Starch Hydrolysate, Cellulose Gum, Hydrated Silica, Polyvinyl Alcohol-Polyethylene Glycol Graft Copolymer, Polyvinyl Alcohol, Beta-Glucan, Mentha Spicata Herb Oil, Menthyl PCA, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Titanium Dioxide, Lauryl Glucoside, Allantoin, Aroma, Stevia Rebaudiana Extract, Limonene.


Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Szónikus
Rendeltetés Felnőtteknek
Mozgások száma/perc 40 000 mozgások/perc
Üzemmódok száma 4

Funkciók

Funkciók Időzítő, Akkumulátor kijelző

Sorozat szerint

Sorozat Dr. Mayer GTS

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 2 db
Töltők száma 1 db
Kód:  DREZK800s

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15