Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Dr. Mayer GTS2060 2 darab

4,8 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Dr. Mayer GTS2060 2 darab


Innovatív hangtechnika

Elektromos kefe Dr. A hangtechnikának köszönhetően a Mayer akár 40 000 vibrációs ciklust kínál percenként. A klinikai vizsgálatok szerint ez a technológia hatékonyabban távolítja el a foglapot, mint a hagyományos elektromos vagy kézi kefék.

Elektrický kartáček Dr. Mayer - sonická technologie

Integrált újratölthető alap

Dr. A Mayer GTS2060 két darab elektromos fogkefét tartalmaz.


Elektrický kartáček Dr. Mayer disponuje 3 režimy

Háromszoros erő

Válasszon a 3 tisztítási mód közül, hogy megfeleljen az Ön személyes preferenciájának. A szájhigiénia különféle igényeket igényel, ezért számosféle mód áll rendelkezésre: tisztítás, fehérítés és masszázs.


Keresi az optimális időt az Ön számára

Az ecset tartalmaz egy automatikus időzítést 2 percre, hogy segítsen megőrizni az orvos ajánlott tisztítási idejét. A bónusz egy intervallumidőzítő 30 másodpercig. Biztos, hogy ugyanazt a figyelmet szeretné adni a száj minden részének.

Elektrický kartáček Dr. Mayer nabízí časovač

Egy laza fújásért


Sonický kartáček Dr. Mayer s vysoce kvalitními štětinami

Cserélhető tisztítófej

Legjobb feldolgozás

A vezető DuPont gyártótól származó menyasszonyok kiváló minőségűek és óvatosan tisztítják a szennyeződéseket a fogak felületéről. A jutalom természetesen fehéres fogak és ragyogó mosoly. A kopott tisztítófejet könnyen kicserélheti egy újra, 2 RBH20-as csomagolással. Az ecset beépített újratölthető NiMH akkumulátorral rendelkezik, rendkívül hosszú élettartammal. A töltés induktív, az akkumulátor állapotának jelzésekor.

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Szónikus
Rendeltetés Felnőtteknek
Mozgások száma/perc 40 000 mozgások/perc
Üzemmódok száma 3

Funkciók

Funkciók Időzítő, Akkumulátor kijelző

Sorozat szerint

Sorozat Dr. Mayer GTS

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 2 db
Töltők száma 2 db
Kód:  DRMAZK011s
Termékszám:  824262

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15