Oldal frissítése

Dr. Doctor bőrönd

4,0 1 értékelés

Dr. Doctor bőrönd

Közvetlenül az otthonodban is szakértő orvosi felügyelet alatt lehetsz. De a kis orvosodnak a munkájához szüksége van egy különféle eszközökkel teli táskára, amelyeknek köszönhetően alaposan megvizsgálhat. A Dr. Doctor játékkészlettel a kis orvos például meghallgathatja a szívedet, megmérheti a vérnyomásodat és a lázadat, és ha szükséges, injekciót is ad neked, hogy jobban érezd magad. De ezzel még távolról sem merültek ki a gondozód lehetőségei. A sztetoszkóp még a szívverést is utánozza, a behelyezett elemeknek köszönhetően, a csipogó pedig 2 db AAA elemmel fog működni, amelyeket külön kell megvásárolni. Az összes orvostechnikai eszköz azonnal kéznél van, és egy praktikus fogantyúval ellátott táskában tárolhatók, így könnyű hordozni. Mind a lányok, mind a fiúk megszeretik az orvosi készletet. Az orvosi táska 1,5 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

A Dr. Doctor táska játékkészlet fő jellemzői

  • A játékkészletet minden kicsi otthoni orvos megszereti
  • A táska gazdag felszerelést tartalmaz az orvosok számára 9 műszerrel
  • A műszerekkel a kicsi orvos például megmérheti a vérnyomást és a lázat, meghallgathatja a szívet vagy injekciót adhat
  • Az orvosi táskának praktikus füle van a könnyebb hordozáshoz
  • A játékkészlet fiúknak és lányoknak is alkalmas
  • A Dr. Doctor táska 1,5 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

A táska tartalma:
otoszkóp, lázmérő, kötszerek, sztetoszkóp szívveréssel, vérnyomásmérő, csipesz, injekciós fecskendő, biztonságos olló, csipogó

Elemek:
A csipogó 2 db AAA elemmel működik, amelyek nem részei a csomagnak, a sztetoszkóp pedig a 3 behelyezett AG13 elemnek (tartozék) köszönhetően adja ki a szívverés hangját.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1,5 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 1,5 éves

Jelmezek

Alkalmas Gyerek
Téma Orvos
Kód:  HRAif16231
Termékszám:  062243232501

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10