Oldal frissítése

DR. BECKMANN mosógép ápoló-tisztító aktív szénnel 250 ml

4,9 26 értékelés
1 490 Ft

DR. BECKMANN mosógép ápoló-tisztító aktív szénnel 250 ml

Ruháid csak akkor lesznek tökéletesen tiszták és illatosak, ha a mosógéped is tiszta és higiénikus. A német Dr. Beckmann aktív szenes tisztítószer használatával biztosíthatod a tökéletes tisztaságot. Az új aktív szenes tisztító mélyen tisztítja, feloldja és megköti a szennyeződéseket, a lerakódásokat és a vízkövet, amelyek befolyásolhatják a mosógép teljesítményét. A kiváló minőségű, hatékony géptisztító nemcsak a vízkő lerakódásokat, hanem a szagokat és a mosószer-maradványokat is eltávolítja a gép egészéből, a dobból, tömlőkből, fűtőtestből és a gép egyéb nehezen elérhető részeiből. A mosógép fém alkatrészei számára védelmet nyújt a korrózió ellen, a gumi tömítések pedig rugalmasak maradnak. A Dr. Beckmann garantálja a hatékonyságot és a minőséget.

A DR BECKMANN aktív szenes mosógéptisztító legfontosabb jellemzői

  • A Dr. Beckmann márka német minőségbiztosítást kínál minden termékére
  • Új aktív szenes tisztítószer megköti a szennyeződéseket
  • A tisztítószer alaposan megtisztítja, feloldja és eltávolítja a szennyeződéseket és a lerakódásokat
  • Feloldja a vízkövet a gép belsejéből és a tömlőből
  • Megakadályozza a mosógép fém alkatrészeinek korrózióját és megőrzi a gumi alkatrészek épségét
  • Eltávolítja a szagot és a mosószer-maradványokat a gépből
  • A Beckmann mosógép tisztító hozzájárul a mosógép hosszú élettartamához
  • Tisztán tartja a mosógépet tiszta és meghosszabbítja élettartamát

Összetétel:
<5% nemionos felületaktív anyagok, Parfümök, Butil-fenil-metil-propionális, Hexil-fahéj, Limonén


Használati útmutató:
1) Tisztítsd meg a szűrőt. Használat előtt alaposan rázd fel a palackot. Távolítsd el az adagolókamrát és áztasd 30 percig. 50 ml készítményt oldj fel 4 liter a tisztításhoz. Ezután helyezd vissza az adagolókamrát.

2) Távolítsd el a szennyeződéseket, a vízkövet stb. gumi tömítésből. Önts egy kis mennyiségű mosószert a kendőre, és töröld le a gumi tömítést az ajtó körül. Hagyd rövid ideig hatni, majd töröld le nedves ruhával.

3) Öntsd a termék fennmaradó mennyiségét az adagoló kamrába. Indítsd el a főmosási programot (min. 60 ° C) előmosás, mosószer és ruha nélkül.

Tipp:
Évente háromszor használd a tisztítószert a mosógép védelmére és karbantartására. Kövesd a mosógép gyártójának útmutatásait. A mosógép tisztítószer használatával megakadályozhatod a gép hibás működését és meghosszabbíthatja élettartamát.


Figyelmeztetés
Tartsd távol gyermekektől.
Súlyos szemirritációt okoz. Kezelés után alaposan moss kezet. Szembe kerülés esetén óvatosan öblítsd le vízzel néhány percig. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, fordulj orvoshoz.


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Fürdőszobába

Típus

Tisztítószer típus Gél

Tulajdonságok

Konzisztencia alapján Folyékony

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  CIS386
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008455490519
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10