Oldal frissítése

DOVE Skin Glow 200 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOVE Skin Glow 200 ml

Kényeztesd a testedet, és fedezd fel az új Dove Skin Glow hidratáló testápoló varázsát. Ez a termék minden bőrtípusra alkalmas, de különösen a száraz bőrűek fogják értékelni. Csodálatos formulájának köszönhetően bőröd puha, sima és hidratált lesz. Ezenkívül fényvisszaverő ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek vizuálisan ragyogóvá teszik a bőrt, akár 12 órán keresztül. És nem kell aggódni, önbarnító összetevőket nem tartalmaz. A készítményben C-vitamint és niacinamidot tartalmazó vitaminkeverékek komplexe is megtalálható. Ezek növelik a bőr kollagén- és zsírsavszintjét, miközben megóvnak a szabad gyököktől. 

A Dove Skin Glow testápoló fő jellemzői

  • A testápoló minden bőrtípusra alkalmas
  • Hidratálja és ragyogóvá teszi a bőrt
  • Fényvisszaverő ásványi anyagokat tartalmaz
  • Összetételében C-vitamin és niacinamid található
  • Nem tartalmaz önbarnító összetevőket

Összetétel

Aqua, Glicerin, Etilhexil-kokozát, Dimetikon, Paraffinum Liquidum, Cetil PEG/PPG-10/1 dimetikon, Mica, Helianthus Annuus Seed Oil, Paraffin, Caprylyl Glycol, Dinátrium-foszfát, Parfüm, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Cera Microcristallina, Hidroxisztearinsav, Polysorbate 20, Sztearinsav, Tocopheryl Acetate, Glycyrrhiza Glabra gyökérkivonat, Panthenol, Aszkorbinsav, Prunus Persica gyümölcskivonat, Citrus aurantium dulcis virágkivonat, Palmitic Acid, Biotin, Niacinamide, Benzil-alkohol, Citronellol, Kumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77891, CI 14700, CI 15985, CI 47005.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz, Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Keratinos, Vitaminos

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Ragyogóvá teszi a bőrt, Bőrpuhító
Specifikáció Ásványi alapú
Kód:  TM705
Termékszám:  8720181260469
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10