Oldal frissítése

DOVE Rose Oil Shower Mousse 200 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOVE Rose Oil Shower Mousse 200 ml

Mosás után gyakran szenved a száraz bőr? Ezután próbálja ki a tusfürdőt a gél helyett. A Dove nagyszerű alternatívát hozott létre a tusfürdőhöz vastag, krémes DOVE rózsaolaj-zuhanymousse 3in1 formájában. Szó szerint kényezteti a bőrt. Összetétele, rózsaolajjal dúsítva, tökéletesen regenerálja, puhítja és ragyogja a bőrt . A vastag állag ellenére a hab nagyon könnyen dörzsölhető a bőrön, amelyet nem csak finoman megtisztítunk, hanem kellemes és tartós illatú is. Ezenkívül a zuhanyozás mellett borotválkozáshoz is felhasználhatja. A Dove márkának köszönhetően a borotválkozás már nem jár a kellemetlenen száraz, feszes bőrrel.

A DOVE rózsaolaj-tusfürdő főbb jellemzői

  • 3in1 típusú kozmetikumok - zuhanyzás, borotválkozás, bőrápolás és táplálkozás
  • Dove tusfürdő regeneráló rózsaolajjal
  • Krémes tusfürdő nagyon vastag állaggal
  • Mélyen táplálja, puhítja és fényesíti a bőrt
  • A tusfürdő kissé táplálja a bőrt
  • A bőr kellemes, tartós aromát szagol
  • Mindaddig tart, amíg a szokásos tusfürdő nem működik
  • Galamb-zuhanyhab borotválkozásra is alkalmas

Hatóanyagok:
Rózsaolaj - lágyítja és simítja a bőrt, jelentősen regenerálja és megnyugtatja azt, gyulladásgátló, fertőtlenítő, antibakteriális, fertőtlenítő és antioxidáns hatással rendelkezik, aromaterápiában is felhasználható

A felhasználás módja:
Használat előtt jól rázzuk fel. Nyomja meg az applikátort, hogy engedje fel a habot, és alkalmazza a bőrön. Ezután folytassa a zuhanyozást vagy a borotválkozást. Vigyázzon, nehogy a hab kerüljön a szemébe. A terméket csak az utasításoknak megfelelően használja.

Összetétel:
Aqua, nátrium-lauroil-glutamát, izobután, kokamid-propil-betain, glicerin, nátrium-klorid, nátrium-lauroil-glicinát, propán, bután, citromsav, jód-propinil-butil-karbamát, laurinsav, parfüm, PEG-4, PEG-4-dilaurát, PEG-4-lauret, PEG-4 , Poliszorbát 20, PPG-12, Nátrium-benzoát, Nátrium-hidroxid, Nátrium-laurát, Sztearinsav, Tetranátrium-EDTA, Citronellol, Geraniol, Limonén, Linalool

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  SG559
Termékszám:  8710447280065
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10