Oldal frissítése

DOVE MEN + Care Energy Boost 250 ml

5 1 értékelés
1 290 Ft

DOVE MEN + Care Energy Boost 250 ml

A férfiaknak is lehet finomszálú és fáradt haja, de a DOVE MEN + Care Energy Boost samponnal mindez fel sem merül! Különleges revitalizáló formulája koffeinnel és kalciummal életre kelti, erősíti és energiával tölti fel a hajat. Ideális ritkuló, elgyengült haj esetén is. Felejtse el, hogy az egészséges, szép haj csak a nők privilégiuma, most Ön is részesülhet ebből.

Legfőbb jellemzői:

  • Sampon férfiaknak finomszálú és fáradt hajra
  • Megerősíti és energiával tölti fel a hajszálakat
  • Speciális formula koffeinnel és kalciummal
  • Mindennapos használatra is alkalmas

Összetevők:
aqua, nátrium-lauril-szulfát, kokamido-propil-betain, koffein, kalcium-glicerofoszfát, karbomer, citromsav, kokamid-MEA, dimetikonol, dinátrium-EDTA-t, DMDM hidantoin, glikol-disztearát, guar hidroxipropiltrimónium-klorid, parfüm, fenoxietanol, PPG-12, nátrium-benzoát, nátrium-klorid , nátrium-hidroxid, TEA-dodecil-benzol-szulfonát, TEA-szulfát, butil-fenil Methylpropional, limonén, linalool.

 

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Hatás

Hatás Növekedés

Haj típusa

Haj típusa Gyenge és ritkuló

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  VLS189
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8712561032155
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20