Oldal frissítése

DOVE Invisible Dry 150 ml + ajándék borotva

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 090 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 950 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 810 Ft/db

DOVE Invisible Dry 150 ml + ajándék borotva

A DOVE Invisible Dry szett két kiváló kiegészítő terméket kínál Önnek, amelyek segítségével ápolhatja a hónalj tökéletességét . A készlet láthatatlan száraz izzadásgátló spray-t tartalmaz frissítő illattal és eldobható női borotva 3 pengével. A borotválkozás után olyan érzékeny területeken, mint a hónalja, értékelni fogja a Dove izzadásgátlót. A tipikus 1/4-os hidratáló krémmel való összetételének köszönhetően borotválkozás után tökéletesen nyugtatja és hidratálja. Ezenkívül 48 órán keresztül megóvja az izzadás hatásaitól. A készlet tartalmaz egy tömörített izzadásgátlót, amely egy kisebb csomagolásban van, de mindaddig eltartja, amíg a nagyobb változatát nem tartalmazza. Ezen felül kimutatták, hogy nem hagy fehér foltokat a színes ruházaton.

Az Invisible Dry + borotva főbb jellemzői

  • Két termékkészlet a tökéletes hónalj-ellátáshoz
  • Dove izzadásgátlót és eldobható borotvát tartalmazó készlet
  • Frissítő izzadásgátló spray Invisible Dry, fehér foltok nélkül
  • Hidratáló izzadásgátló, amely 1/4 hidratáló krémet tartalmaz
  • Izzadásgátló galamb nyugtató borotválkozás után
  • 3 darabos és hidratáló szalaggal ellátott eldobható borotva nők számára

Frissítés és 48 órás védelem a Dove izzadásgátlóval

Friss és hűvös izzadásgátló spray Dove Invisible Dry akár 48 órán keresztül védelmet nyújt az izzadás ellen, és tartja a bőrt szárazon . Ezenkívül az egyedülálló formula segít enyhíteni a borotválkozás által a hónalj alatt lévő érzékeny bőrt. Az izzadásgátló nem tartalmaz alkoholt. Éppen ellenkezőleg, összetételében kiemelkedő az 1/4-os hidratáló krém tartalma, amely biztosítja a bőr számára a szükséges nyugtatást, ápolást és hidratálást. Már a Dove izzadásgátló használatának harmadik napja után is a hónalja bőrje lesz sima és puhább. Mivel az izzadásgátlót úgy fejlesztették ki, hogy ne hagyjon fehér nyomot, bármilyen színű ruhát viselhet, és továbbra is aggódhat a fehér dezodor foltok miatt, amelyek egyszer és mindenkorra eldobják a fejed. A friss illat elragadtatja és felébreszti érzékszerveit, így minden nap magabiztosan és elégedetten lép be.

Összetétel:
Bután, izobután, propán, ciklopentasziloxán, PPG-14 butil-éter, alumínium-klór-hidrát, parfum, Disteardimonium hektorit, oktil-dezo-dekanol, BHT, Helianthus Annuus magolaj, propilén-karbonát, dimeto-nol, topo-fenil-metil-acetil, acetil-metil-acetil, benzil-acetil, benzil Kumarin, geraniol, hexil-fahéj, hidroxi-citronellál, hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid, limonén, linalool

A felhasználás módja:
Használat előtt rázzuk fel. Vigye fel a bőrre 15 cm távolságból. Csak a hónalj alatt használja. Kerülje a szembe jutást, ne alkalmazza irritált vagy sérült bőrre. Ne tegye ki napfénynek és 50 ° C feletti hőmérsékletnek. Tűzveszélyes anyag. A tartály nyomás alatt van. Tartsa távol gyermekektől.

Hangerő:
150 ml

Sima és könnyű borotválkozás 3 pengével

A BIC Miss Soleil eldobható női borotva megkönnyíti az érzékeny hónalji bőr borotválkozását. 3 pengével és egy E-vitamint és a bőr lágyító lanolint tartalmazó ápolószalaggal van felszerelve. A hidratáló szalag megkönnyíti a nők borotvájának a bőrön történő csúszását, csökkentve a bőr sérülésének vagy súlyos irritációjának a kockázatát. Az ergonómikusan kialakított fogantyú tökéletesen illeszkedik a kezedbe, és könnyen kezelhető.

Hatóanyagok:
E-vitamin - extra erős regeneráló és antioxidáns hatású, védi a sejteket és a bőrt, lassítja öregedését, megkönnyíti a bőr regenerálódását, táplálja
Lanolin (juhzsír) - lágyítja és puhítja a bőrt

Összetevők - ápoló szalag:
PEG-115m; Tokoferol; Poliszorbát 20; lanolin; BHT

A készlet tartalmazza:
1 × Dove láthatatlan száraz izzadásgátló spray (150 ml)
1 × eldobható borotva 3 pengével BIC Miss Soleil

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Típus

Típus Női

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Tulajdonságok

További tulajdonságok Nem hagy foltot
Kód:  DEO288
Termékszám:  8593838999773
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10