Oldal frissítése

DOVE Intensive Nourishment Body Lotion 400 ml

4,6 33 értékelés
1 990 Ft

DOVE Intensive Nourishment Body Lotion 400 ml

Tělové mléko Dove Intensive Nourishment
 

A Dove Intensive Nourishment testápoló krémes állaga táplálja a bőrt és segít visszaállítani a nagyon száraz bőr puhaságát. A száraz és repedezett bőr már a múlté. A természetes olajok mélyen tápláló és hidratáló hatásai felszabadítják a nagyon száraz bőrt és visszaállítják erejét és puhaságát. Az egyedülálló DeepCare Complex technológiája illóolajokkal és természetes bőr lipidekkel gazdagított, amelyek mélyen hidratálják és táplálják a bőrt. Gyönyörűen kenhető és miután felszívódott, selymes bőrérzetet kölcsönöz, amelyet imádni fog.

 

Bőrtípus:
Nagyon száraz bőrre

Alkalmazása:
Vigye fel gyengéden bőrére a testápolót reggel és/vagy este!

Űrtartalom:
400 ml

Összetétel

Aqua, Glicerin, Sztearinsav, Caprylic/Capric Triglyceride Dimetikon, Glikol-sztearát, PEG-100 sztearát, Petrolatum, Cyclopentasiloxane, Glyceryl stearate, Cetil-alkohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfüm, Triethanolamine, AMP sztearamid, Disodium EDTA Carbomer, Tocopheryl Acetate, Sodium PCA, Kálium-laktát, Izomerizált linolsav, Helianthus Annuus Seed Oil, Karbamid, Kollagén aminosavak, Lactic acid, Methylparaben, Phenoxyethanol, Propylparaben, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Citronellol, Kumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid, Limonene, Linalool, CI 77891

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  TM036
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8711600453975
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05