Oldal frissítése

DOVE BABY Sensitive Moisture babafürdető

5 11 értékelés
2 190 Ft

DOVE BABY Sensitive Moisture babafürdető

Szeretné, ha a babafürdetés sírás és gyermekkönnyek nélküli, csupa móka és kacagás lenne? Próbálja ki a 400 ml-es DOVE BABY Sensitive Moisture babafürdetőt, amely hipoallergén és nem csípi a szemet, így elkerülhető a fürdőzés által kiváltott stressz. A Dove babafürdető gél az egész testre és hajmosásra is használható. Semleges pH-val rendelkezik, a tisztító összetevők mellett 1/4 rész hidratáló krémet is tartalmaz, amely segít visszaállítani a a bőr nedvességtartalmát és az alapvető tápanyagokat. A Dove babafürdető bőséges krémes habja parfümmentes, a kisbaba érzékeny bőrét hosszú ideig tisztává, simává és hidratálttá teszi.

DOVE BABY Sensitive Moisture babafürdető alapvető jellemzői 400 ml

  • Parfümmentes hypoallergén tisztító gél érzékeny bőrre
  • 1/4 rész hidratálószert tartalmaz
  • Nem csípi a szemet
  • Alkalmas érzékeny, ekcémára hajlamos bőrre
  • Újszülött kortól használható
  • Gyermekorvosok, szemészek és dermatológusok felügyelete alatt tesztelve

Baby Sensitive Moisture tusfürdő - első a biztonság

A Dove Baby fürdető gél hatását a testre és a hajra dermatológusok, szemészek és gyermekorvosok felügyelete alatt tesztelték. Alkoholt, parabéneket, ftalátokat, vagy színezékeket nem tartalmaz. Adja meg a baba érzékeny bőrének a legjobb gondoskodást a Baby Dove babafürdetővel.

Összetétel:
Víz, glicerin, cukamidopropil-betain, nátrium-cocoil-glicinát, poliakrilát-33, nátrium-klorid, fenoxi-etanol, nátrium-lauroil-izetionát, sztearinsav, kaprilil-glikol, laurinsav, sztirén / akrilát kopolimer, nátrium-palmitát, , Titán-dioxid (CI 77891)

 

Paraméterek

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny (sensitive)

Illatanyag

Illat Illatmentes

Különleges tulajdonságok

Különleges tulajdonságok 2 az 1-ben, Kíméletes a szemhez, Hipoallergén, pH-semleges, Alkoholmentes, Színezékmentes, Nem irritálja a bőrt, Nem szárítja a bőrt

Csomagolás

Csomagolás Pumpás
Kód:  DK0241
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8710908657535
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10