Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DoTerra Starter Trio Kit

4,7 7 értékelés

DoTerra Starter Trio Kit

A DoTerra Starter Trio Kit három egyedi illóolajat tartalmaz, levendula, citrom és borsmenta illatokkal. Mindegyik egy 100% tisztaságú természetes illóolaj, amely az otthonának illata, miközben gyógyászati hatást biztosít. A természetes összetételének köszönhetően garantált, hogy nem tartalmaz olyan mesterséges összetevőket vagy egyéb anyagokat, amelyek csökkenthetik a hatékonyságát. Csak adjon hozzá 1-4 csepp DoTerra illóolajat aromás diffúzor, párásító vagy légtisztító szerré, és élvezheti az emelő és gyógyító hatásait.

A DoTerra Starter Trio Kit illóolajok főbb jellemzői

  • 3 illóolaj csomagolásban levendula, citrom és borsmenta illattal
  • Kitűnnek a 100% tisztaságú természetes összetételükből
  • Terápiás hatásokat kínál
  • Alkalmas ardiffúzor, párásító vagy légtisztító
  • DoTerra A levendula ritka fajtából nyerhető levendula angustifolia
  • Segít ellazulni és pihenni
  • DoTerra Borsmenta pozitív hatással van az emésztőrendszerre és a légzőrendszerre
  • Segít a fejfájás, a fogfájás és a fáradtság szempontjából
  • DoTerra citrom javítja az immunitást és a hangulatot
  • Nagyon hatékony fertőtlenítőszer
  • A DoTerra Starter Trio Kit mindegyik olaja 5 ml térfogattal rendelkezik

A DoTerra Levendula pozitív hatással van a testre és az elmére

DoTerra Levendula az illóolajat a levendula angustifolia ritka változatából nyerik . Büszkélkedhet fájdalomcsillapító, véralvadásgátló, gyulladásgátló, antiszeptikus és gombaellenes hatásaival . Nagyon pozitív hatással van az emberi testre, és segíti a pihenést és a lazítást.

Javítani kell az immunitást és a hangulatot a DoTerra citrom segítségével

DoTerra citrom az olasz eredetű citrusfák kéregéből sajtolják. Nagyon hatékony fertőtlenítő, kiváló antibakteriális tulajdonságokkal bír, és javítja az immunitást és a hangulatot. A citrom illóolaj elősegíti az energia, a mentális rugalmasság helyreállítását és eltávolítja a félelmet . Ez is hozzájárul a növekvő koncentrációhoz.

A DoTerra borsmenta sokoldalú pozitív hatásaival kiemelkedik

DoTerra borsmenta az illóolajat a borsmenta leveleinek, szárának, virágának és rügyeinek gőzdesztillációjával állítják elő. Kiválóan sokoldalú, mivel fájdalomcsillapító, antibakteriális, gombaellenes és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik . Ezenkívül pozitív hatással van az emésztőrendszerre és a légzőrendszerre, segít a fejfájás, a fogfájás és a fáradtság kezelésében. Ugyanakkor hozzájárul a mentális figyelem javításához, a stressz enyhítéséhez és az emlékezet erősítéséhez. DoTerra az illóolajok egyedülálló illatúak is.

Hangerő:
3 × 5 ml

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Aromadiffúzor

Tulajdonságok

Felhasználás Párásítók
Aroma Citrom, Levendula, Menta
Űrtartalom 15 ml
Kód:  DOTEO592
Termékszám:  8588007532592

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10