Oldal frissítése

Doogee X90L

3,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Doogee X90L

A(z) Doogee X90L készülék esetében első pillantásra nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefon. Azért hozták létre, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat, a duális kamerának hála elképesztő képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazás is futtatható rajta. Kijelzőjének mérete 6,1", eszerint a nagyobb okostelefonok közé sorolható. Ez a változat 4 magos MediaTek MT6739 processzort kapott. A memória kapacitása 3 GB. Teljesítőképessége szempontjából igényesebb appok futtatására ajánlott. A(z) Doogee X90L telefont 3400 mAh kapacitású akksi tartja működésben. Hatalmas előnye, hogy Jack (3,5mm) és Micro USB konnektorral is bír.

A(z) Doogee X90L okostelefon fontosabb jellemzői

  • A(z) Doogee X90L 6,1" méretű LTPS kijelzővel lett felszerelve, melynek felbontása 1280 × 600
  • MediaTek MT6739 CPU és 3 GB RAM
  • Grafikus chip (GPU): PowerVR GE8100
  • SIM konfiguráció: Hibrid
  • A telefon hátulján található kamerák száma: 2
  • A mobil feloldása arcfelismerésen keresztül

A(z) Doogee X90L okostelefon kamerája és kijelzője

Ez a kapitális 6,1" képátlójú kijelző csepp alakú kivágással HD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes makulátlanul ábrázolni. Legnagyobb előnye, hogy LTPS technológiára épül. Szelfiket vagy videókat készítenél? A(z) Doogee X90L okostelefon duális kamerájával, melynek felbontása 8 Mpx szerfelett elégedett leszel. Gyönyörű, éles képeket készíthetsz vele. Jól fognak mutatni a neten, vagy akár elő is hívathatod őket. A hatékony autofókusz sokat javít a képminőségen. Egy praktikus kis dióda szükség esetén plusz fényt biztosít. A szelfik szerelmesei tökéletesen elégedettek lesznek a(z) 5 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) Doogee X90L további funkciói

Ebbe a mobilba egyidejűleg kettő SIM kártya is beilleszthető, de a második a memóriakártya helyére megy. A belső memória mérete tovább bővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) Doogee X90L okostelefon adatainak biztonságáról az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A páratlan arcfelismerő technológia lehetővé teszi az okostelefon gyors feloldását bármilyen jelszó vagy minta nélkül. A gyors internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz fontos érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  DGE2321ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15