Oldal frissítése

Doogee T30E LTE 4GB/128GB Cosmic Gray

Előrendelési ár
54 990 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Doogee T30E LTE 4GB/128GB Cosmic Gray

Ez a praktikus Doogee T30E tablet hű segítőd lesz, amelynek segítségével többféle feladatot is könnyedén megoldhatsz. Segítségével nyomon követheted az interneten zajló eseményeket, videókat rögzíthetsz és fényképeket készíthetsz, de alkalmazásokat is használhatsz vagy játékokat játszhatsz. A tablet 11" méretű képernyővel van ellátva, amelyet munkára és tanulásra is használhatsz. A játékok vagy a filmek rajongói is le lesznek nyűgözve. 8 magos Unisoc T606 processzor garantálja az összes művelet és funkció zavartalan működését. A RAM kapacitása 4 GB. 128GB belső memória áll készen a fotók, videók és egyéb fájlok számára. Ez a memória elegendő helyet biztosít a normál használathoz. Az energiát 8000 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval rendelkezik.

Tablet Doogee T30E LTE 4GB/128GB Cosmic Gray ...
Tablet Doogee T30E LTE 4GB/128GB Cosmic Gray ...

Doogee T30E LTE 4GB/128GB Cosmic Gray tablet - alapvető tulajdonságok

  • Kényeztesd magad multimédiás tartalmakkal eme Doogee tableten!
  • 8magos processzor garantálja a rendszer zavartalan működését
  • A rendszermemória kapacitása 4 GB
  • 11" kijelzővel rendelkezik
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval rendelkezik
  • A fő kamera felbontása 13 Mpx
  • Az akkumulátor kapacitása 8000 mAh
  • 10 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel büszkélkedhet
  • A játékok vagy nagy grafikaigényű alkalmazások zökkenőmentes működése érdekében a tablet ARM Mali-G57 grafikus chipet tartalmaz
  • A tablet belső tárhelye akár 1000 GB méretű Micro SDXC memóriakártyával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot a külvilággal
  • A tableten van egy foglalat egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé az internet-hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást
  • A hívások VoLTE/GSM technológiát használnak
  • A tablet támogatja az OTG funkciót
Tablet Doogee T30E LTE 4GB/128GB Cosmic Gray ...

Fotózd le utazásod minden egyes lépését!

A tablet fényképezéshez 13Mpx felbontású hátsó kamerát és 5Mpx elülső kamerát kínál. Ezen Doogee tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videókat készíthetsz. A kiegészítő LED háttérvilágítás jól jön, ha gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat. Ez a funkció különösen hasznos, ha esti jeleneteket készítesz, vagy ha jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. 1080p (Full HD) 30fps fotófelbontásra számíthatsz.

A tablet akkumulátora nem hagy cserben

Ezen Doogee tablet 8000 mAh kapacitású akkumulátorral üzemel. 10 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel van felszerelve. A játékok vagy nagy grafikaigényű alkalmazások zökkenőmentes működése érdekében a tablet ARM Mali-G57 grafikus chippel rendelkezik, amely rendelkezik a multimédiás tartalom zökkenőmentes lejátszásához szükséges teljesítménnyel.

Tablet Doogee T30E LTE 4GB/128GB Cosmic Gray ...
Tablet Doogee T30E LTE 4GB/128GB Cosmic Gray ...

A hasznos Doogee tablet tisztességes memóriával büszkélkedhet

Ezen Doogee tablet funkcióinak és műveleteinek működését Google Android operációs rendszer irányítja. Az Android híres a nyitottságáról és az rendelkezésre álló alkalmazások széles választékáról. A tablet rendszermemóriája 4 GB méretű, amely lehetővé teszi játékok és alkalmazások egyidejű működtetését. 128 GB belső memória áll készen a fotók, videók és egyéb fájlok számára, amely a legigényesebb felhasználókat célozza meg, és megoldja még a legnagyobb terjedelmű adatok és alkalmazások tárolását is. Abban az esetben, ha olyan helyzetbe kerülsz, amikor a tablet memóriája nem elegendő, bővítheted azt egy 1000 GB maximális méretű Micro SDXC memóriakártya használatával.

Ez az előnyös Doogee tablet többféle kommunikációs lehetőséget tesz lehetővé

WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról szeretteiddel. A WiFi-képes tablet lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést biztosít. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a tablet különböző vezeték nélküli eszközökhöz való csatlakoztatását, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást kábel használata nélkül. Az A-GPS a GPS továbbfejlesztett változata, amely a műholdas jeleket a földi mobilhálózatokból és referenciaállomásokból származó kiegészítő információkkal kombinálja. Ez a műszaki újítás növeli a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyenge vagy akadozik. A 3,5 mm-es jack csatlakozó segítségével zenét hallgathatsz fejhallgatóval. A tablet rendelkezik nyílással egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára. 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja a weboldalak elérését, e-mailek küldését, multimédiás tartalmak, alkalmazások és még sok minden más használatát, és a fájlok letöltése, a streamek nézése és a másokkal való összeköttetés videohívásokon keresztül gyors és problémamentes lesz. A tablettel lehetőség van az interneten keresztüli hívásokra, ami a kommunikáció olyan formája, ahol a hívások nem a hagyományos telefonhálózatokon, hanem internetkapcsolattal történnek. VoLTE/GSM technológiát használ.

Tablet Doogee T30E LTE 4GB/128GB Cosmic Gray ...
Tablet Doogee T30E LTE 4GB/128GB Cosmic Gray ...

Elégedett leszel a hozzáadott funkciókkal

Tedd teljessé mindennapjaidat ezzel a hasznos Doogee tablettel! A tablet OTG-támogatással rendelkezik, ami lehetővé teszi más perifériák, például egér, billentyűzet vagy USB-meghajtók csatlakoztatását az eszközhöz. A külvilággal való interakció tekintetében nagyszerű segítség az olyan érzékelők jelenléte, mint például a remek mozgásérzékelő.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

mozgásérzékelő

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel), töltőkábel és fólia a kijelzőre

Méret:

258,1 × 169,7 × 8,8 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

537 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 11 " (27,94 cm)
Felbontás - pixel HD 1280 × 800
Kijelző technológia IPS

Tárhely

RAM mérete 4 GB (4 096 MB)
Tárhely kapacitás 128 GB
Memóriakártya típusa Micro SDXC
Memóriakártya max. mérete 1 000 GB (1 024 000 MB)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS
Támogatott mobilhálózatok 4G/LTE, 3G
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C, Fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)
Érzékelők Mozgásérzékelő

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 13 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 5 Mpx
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 1080p (Full HD) 30fps
Kamera funkciói Vaku

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Unisoc T606
Grafikus chip ARM Mali-G57

Egyéb tulajdonságok

Funkciók VoLTE/GSM, OTG, Gyorstöltés

Software

Operációs rendszer Google Android

Konstrukció és szín

Magasság 258,1 mm (25,81 cm)
Szélesség 169,7 mm (16,97 cm)
Mélység 8,8 mm (0,88 cm)
Tömeg 537 g (0,54 kg)
Szín Szürke

Csomag tartalma

Csomag tartalma Töltő (adapter kábellel), Töltőkábel, Fólia a kijelzőre

Márka/modellek

Tablet márka Doogee
Tablet modell T30E

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  DoGeT19b1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DGE002022

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05