Oldal frissítése

Döntő MX300 750 gigabájt

5 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Döntő MX300 750 gigabájt

A nagyobb teljesítmény, állóképesség és általános hatékonysága a mobil rendszer. Néhány másodperccel elindul és nagyít közvetlenül alkalmazásokat. MX300 a hézagot modellek 500 GB és 960 GB, így ha keres egy gyors és nagy tároló, eléri a lemezt, csodálatos tulajdonságokkal. Hozzon ki többet a számítógép és erősíti szinte minden szempontból a teljesítmény.

legfontosabb jellemzői

  • SSD kiegyensúlyozott, vonzó paraméterekkel
  • Nagy sebességű írási / olvasási szekvenciális és véletlen műveletek
  • Natív Write Acceleration a gyorsabb működés állandó terhelésnél
  • Akár 90% -kal kevesebb energiafelhasználás, mint a hagyományos meghajtók plotnové
  • Elleni védelem hirtelen áramkimaradás és a túlzott hő
  • Hardveres titkosítás (256bit. AES, TCG Opal 2.0, IEEE-1667)

azonnali javulást

MX300 dosáhne rychlosti čtení až 530 MB/s a zápisu až 510 MB/s u všech typů souborů, takže nabootujete téměř okamžitě, snížíte dobu načítání a i náročné aplikace budou nyní použitelné s lehkostí. Exkluzív Native Write Acceleration technológiával biztosítja a megbízható és gyors módszer az írás adatok, így a teljesítmény nem csökkent még a folyamatos terhelést.

egyéb előnyök

Disc alkalmaz kifinomult 3D NAND sejteket, hogy javítsa a sebesség és élettartamának növelése. A lemez is védi adaptív hővédelem technológia, amely dinamikusan beállítja a használata az alkatrészek, attól függően, hogy hogyan használja a lemezt. Navíc je díky funkci Extreme Energy Efficiency až o 90 % energeticky účinnější než typické plotnové disky, čímž prodlouží čas na baterii.

Cégeknek

Körű védelmi funkciókat alkalmaznak a vállalati szférában. Tartsa az érzékeny adatokat biztonságban a hackerek és a tolvajok 256 bites AES titkosítással, ami szintén népszerű a bankokkal és a kórházak. Crucial MX100 je jedna z mála jednotek splňující Microsoft EDrive, IEEE - 1667 a standardy šifrování TCG Opal 2.0.

Kód:  CR006z4e
Termékszám:  CT750MX300SSD1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20