Oldal frissítése

Döntő MX200 500 gigabájt M.2 2280SS

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Döntő MX200 500 gigabájt M.2 2280SS

Minőségi termék a történelemmel
A legfelső szinten a vállalat, mint a gyártó Crucial SSD soraiban miatt hagyomány, minőségi termékek, zavartalan működésének, a megbízhatóság és a kedvező ár. Így tartalmaz mindent, amire szükség, hogy biztonságosan tárolja az adatokat. Például a SMART technológia, amely gondoskodik a saját lemez ellenőrzés, elemzés és információk kibocsátását.
TRIM parancsot felgyorsul az adatbevitel és csökkenti a kopást sejtek lemez, amely alapvetően az egyetlen nagy hátránya, SSD technológiát. Ez a parancs lett kifejlesztve üzembe SSD egy állam üres képernyő és nem lehet lassul az olvasási és írási az adatokat. ATP vagy adaptív hővédelem egy másik eszköz, amely védelmet nyújt a túlmelegedés ellen, így segít megtartani a biztonságos beírt adatok a lemezen.

Nagy sebességű kivétel nélkül
Akár megy az írás, olvasás, vagy dolgozik a tömörített fájlokat, ne a klasszikus plotnové lemezek nincs verseny. Modern SSD valójában akár 20-szer gyorsabb, mint a hagyományos HDD.MX200 - 2280SS (egyoldalas, chip az egyik oldalon) lett kifejlesztve laptopok, ultrabooks vagy ultravékony laptopok és a valós olvasási sebessége akár 555 megabájt / s írási sebesség akár 500MB / s.
Az adatok írási teljesítményt javítja a dinamikus Write Acceleration technológia, amely a sejtek viselkednek, mint az MLC SLC. Ez azt jelenti, hogy az MLC-sejtek átmenetileg csak egy regisztrációs adatokat, ami megnövelt adatátviteli sebesség. Ez egy átmeneti puffer. Ez az architektúra segít elérni a hosszabb meghajtó élettartamát.

Megtakarítások és hosszabb akkumulátor-élettartam
Élvezze az előnyei a hosszabb élettartam és kisebb az energiaigénye. Normál lemez notebook általában lenyel
2,5 watt óránként. Ezzel szemben a gazdasági SSD Crucial MX200, beéri egy töredékét - 0,15 W. Ez majdnem 94% energia-megtakarítás.

Kód:  CR006z3c2
Termékszám:  CT500MX200SSD4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10