Oldal frissítése

Döntő BX100 120 gigabájt

4,6 29 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Döntő BX100 120 gigabájt

SSD Crucial BX100 esetén azonnal megkezdődik az operációs rendszer, a programok elindítását, néhány másodperc, és felgyorsítja igényes alkalmazásokhoz. Disk olyan korszerű technológiát flash memória, és növeli a lehetőségeket messze a hagyományos merevlemezek. A modern digitális adatok működik módon történő keresés helyett a forgó lemez. Crucial BX100 jednoduše urychluje téměř vše a činí práci počítače efektivnější.

Több mint 15-szer gyorsabb, mint egy tipikus HDD

Végezzen több munkát kevesebb idő alatt, vagy csak több móka. Döntő BX100 több mint 15-szer gyorsabb, mint a hagyományos merevlemez, és valós gyorsolvasás 535 megabájt / sec és nekomprimovatelná összenyomható adatokat. Hála az adatok felhasználása ugyanolyan módon Crucial BX100 képes feldolgozni az összes adatot gyorsan és függetlenül attól, hogy tárolja a képet, akkor elérheti a ZIP fájlt, vagy letölteni a videót.

Több mint 2x megbízhatóbb, mint egy tipikus HDD

Ezzel az adatok tárolására Crucial BX100 egyidejűleg kap egy jobb esélyt, hogy az adatok biztonságban lesz hely. Mean Time Between Failure (MTBF) erre lemez 1.500.000 óra. Normál merevlemez még Közép-üzemidő csak 600.000 óra. A fentiek alapján egyértelmű, hogy az adatok már tárolt Crucial BX100, az adatok biztonságos.

Majdnem 2x energiahatékonyabb, mint egy tipikus HDD

Használd a rendszer hosszabb és nehezebb, de még kevesebb energiát fogyaszt. A működés során a meghajtó Crucial BX100 szinte 2x energiatakarékosabb, mint a hagyományos merevlemez. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a sokkal hatékonyabb keresést, mint a lemez egy forgó lemezt.

Hozza ki a legtöbbet a pénzünkért

Hozza ki a legtöbbet a rendszer az elérhető pénzt anélkül, hogy a minőség. Gyorsolvasás 535 megabájt / sec a legmagasabb a piacon, de nem ez volt a szándéka a gyártó. Ő elsősorban a hatalmas teljesítmény-növekedést, mint a hagyományos merevlemez, nagy megbízhatóság és megfizethető áron. Ha megy a Crucial BX100 és kap az egyik legjobb termékek arányának árak használati érték.

Kód:  CR007b1
Termékszám:  CT120BX100SSD1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10