Oldal frissítése

Crucial antisztatikus ESD csuklópántot

4,7 95 értékelés

Crucial antisztatikus ESD csuklópántot

Alkatrészek károsodása elleni védelem
 

A Crucial antisztatikus karkötője védelmet biztosít az elektrosztatikus kisüléssel (ESD) szemben, amely veszélyeztetheti, illetve helyrehozhatatlan károkat okozhat számítógépe érzékeny elektronikájában. Elég, ha csupán kézzel hozzáér számítógépéhez, amely eltérő elektromos potenciállal van feltöltve, és akár véglegesen tönkre is teheti az integrált áramkört, illetve az egyéb fontos alkatrészeket.

Praktikus tartozék profiknak

A Crucial antisztatikus karkötője leginkább RAM, processzor, illetve egyéb számítógépes hardvereken végzett munka során használható ki. Ideális kiegészítője lehet főként abban az esetben, ha hivatásszerűen foglalkozik számítógépek összeszerelésével, és gyakran dolgozik alkatrészekkel. Az eszköz természetesen többszöri használatra alkalmas.

Kód:  CR000c
Termékszám:  BLWRISTSTRAP

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05