Oldal frissítése

Döntő 32 gigabájt KIT DDR4 2400 MHz órajelű CL17 Ranked x8

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Döntő 32 gigabájt KIT DDR4 2400 MHz órajelű CL17 Ranked x8

Keres a korszerű számítógépes rendszer elemei? Elkészítettünk egy ajánlatot formájában RAM származó Crucial, amely mindig büszke termékeket a lehető legmagasabb szintű feldolgozás.Ez a gyors és hatékony memória lesz képes versenyezni a használata a különböző alkalmazások és programok. A felhasználó nem lesz elégedett, hogy a megfelelő funkciót, és teljes mértékben kiaknázzák a memória nem igényel bonyolult BIOS beállítást vagy bonyolult telepítés. Ezek a memória modulok, ahonnan tökéletes időzítés, a maximális kompatibilitás, minőségi kialakítás és a megnövekedett sebesség különösen értékelni játékosok, hanem a hétköznapi felhasználók számára.  

legfontosabb jellemzői

  • Rendszer memória PC
  • Gyors adatátviteli sebesség a DDR4 technológia
  • Memória van egy külön címezhető terület (Single Rank)
  • Optimalizált processzorok és platformok az új generációs
  • Az energiafogyasztás csökkentése akár 40%
  • Növelése a sávszélesség akár 32%

Gyors kommunikáció PCI busz

Közvetlen utódja DDR3 itt és valóban megfelelnek a legigényesebb felhasználók számára! Úgy tervezték, a legújabb számítógépes alaplap DDR4 memória. Minden előnye abból ered fejlett gyártási technológiák. Memória architektúra DDR4 teszi egyszerűbbé a kommunikációt a PCI busz és a memória van szerelve több csapokat. Többek között volt egy elmozdulás a zár, így vele szemben a téves vagy helytelen szerelése összeférhetetlen alaplap.Memória igazoltan működik frekvenciája 2400 MHz (egyenértékű PC4-19200), CL17 időzítés miközben támogatja a maximális feszültség csak 1,2 V. Ez jutott az alacsonyabb energia iránti kereslet és csökkenti a hősugárzás.A dobozban talál négy modul egy teljes kapacitása 32 gigabájt

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez

Kapacitás

RAM memória mérete 32 GB
A csomagban található modulok száma 4 db
A szett a következőkre alkalmas Quad-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 400 MHz

Interfész

Feszültség 1,2 V
Kód:  CR562e2b
Termékszám:  CT4K8G4DFS824A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20