Oldal frissítése

Crucial 16GB KIT DDR4 2400MHz CL17 Single Ranked x8

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crucial 16GB KIT DDR4 2400MHz CL17 Single Ranked x8

Korszerű komponenseket keresel a számítógépedhez? Van is egy ajánlatunk a Crucial rendszermemória moduljai közül, amelyek mindig a legmagassabb szintű adatfeldolgozással büszkélkedhethet. Ez a gyors és erős memória különböző alkalmazásokkal és programokkal is elbánik majd. A felhasználók megelégedve tapasztalhatják, hogy nincs szükség komplikált BIOS beállításokra vagy bonyolult telepítésekre a megfelelő működéshez és a memória teljes kihasználásához. Ezek a memória modulok tökéletes időzítéssel, maximális kompatibilitással, kiváló kivitelezéssel és megnövekedett sebességgel büszkélkedhetnek, amelyet nem csak a játékosok fognak különösen értékelni, de a hétköznapi felhasználók is.

Legfontosabb jellemzői

  • PC memória
  • Gyors adatátviteli sebesség a DDR4 technológiának köszönhetően
  • A memória egy függetlenül címezhető területtel rendelkezik (Single Rank)
  • Új generációs processzorokhoz és platformokhoz optimalizálva
  • Akár 40%-al kevesebb energiafogyasztás
  • Akár 32%-al megnövekedett sávszélesség

Gyors kommunikáció PCI buszokkal

A DDR3 közvetlen utódja elérkezett és a legigényesebb felhasználók elvárásait is kielégíti majd! A legújabb PC-khez lett tervezve, amelyek alaplapján DDR4 foglalat is található. A DDR4 memória architektúra lehetővé teszi a könnyebb, PCI buszokkal és a több pinnel való kommunikációt is. Többek között csúsztatott rögzítővel rendelkezik, amely megakadályozza a tévedést vagy helytelen összeszerelést egy inkompatibilis alaplappal. A memória 2400MHz frekvencián működik (a PC4-19200 modulhoz megfelelően), CL17 memóriaidőzítőt és maximálisan 1.2V feszültséget támogat. Mindez alacsonyabb energiafogyasztást és csökkentett hősugárzás eredményez. A csomagban két modul található, amelyek teljes kapacitása 16GB.

 

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 16 GB
A csomagban található modulok száma 2 db
A szett a következőkre alkalmas Dual-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 400 MHz
Időzítés CL17

Interfész

Feszültség 1,2 V
Kód:  CR562d1b
Termékszám:  CT2K8G4DFS824A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20