Oldal frissítése

Crucial 16GB KIT DDR3 1866MHz CL9 Ballistix Elite

4,7 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crucial 16GB KIT DDR3 1866MHz CL9 Ballistix Elite

Memória egy rakéta sebességével? Ballistix Elite!


A nagy teljesítményű Ballistix Elite memória szakértőknek és profi játékosoknak lett kitalálva. Azoknak, akik nem tűrnek semmilyen kompromisszumot. Úgy tervezték meg, hogy minden helyzetben képes legyen garantálni a rendkívüli sebességet és megbízhatóságot. Csúcskategóriás kiegészítője számítógépének. A teljesítmény maximális kihasználásához nincs szükség sem telepítésre, sem bonyolult BIOS beállításokra. A hatékonyság, a lenyűgöző design és teljes kompatibilitás jellemzi.

Maximális teljesítmény

 

A Crucial Ballistix Elite rendszermemória a legerősebb számítógépekhez készült. Saját hőmérséklet-érzékelőjének köszönhetően valós időben ellenőrizhetjük és állíthatjuk be a megfelelő hőmérsékletet. Az egyszerű tuningoláshoz tervezett XMP profilok segítségével ráadásul még nagyobb teljesítményt érhet el.
A 16 GB kapacitású Crucial Memory Pocket számottevő teljesítménynövekedést nyújt számítógépe számára. A 240 pólusú modulok mind 1 866 MHz-en üzemelnek. A CL9-9-9-27 beállítással a DDR3 (PC3) slot sávszélessége akár 14,900 MB/s is lehet. Névleges üzemi feszültsége pedig standard 1,5V.

Elit minőség, elit design

 

Azt, hogy ezek a memória modulok kivételesek, már első pillantásra látni fogja. Az exkluzív fekete kialakítás és a passzív hűtés biztosítja a hatékony hőelvezetést.
A gyártó honlapján könnyedén megtudhatja, hogy a memória kompatibilis-e az Ön rendszerével. A Crucial 100 százalék garanciát vállal erre. Minden modul szigorú minőség és fordulatszám-teszten megy keresztül.
Megjegyzés: a DDR3 formátum nem kompatibilis a régi DDR2 vagy DDR csatlakozókkal.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 16 GB
A csomagban található modulok száma 2 db
A szett a következőkre alkalmas Dual-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 866 MHz
Időzítés CL9

Interfész

Feszültség 1,5 V
Egyéb jellemzők Passzív hűtés, Unbuffered, XMP
Kód:  CR512p1
Termékszám:  BLE2CP8G3D1869DE1TX0CEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15