Oldal frissítése

Domoclip GS62 - bornyitó szett

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Domoclip GS62 - bornyitó szett

A Domoclip bornyitó szett nélkülözhetetlen kiegészítője minden borbarát konyhájának. A 6 darabból álló készletben mindent megtalálsz, amire egy bor stílusos felszolgálásákor szükséged lehet. A vezeték nélküli elektromos dugóhúzó könnyedén tölthető a hozzátartozó LED-es háttérvilágítással ellátott állvány segítségével. A csomagban található egy szivattyút is ami csökkenti a palackban lévő túlnyomást, valamint az üveg lezárásakor kiszívja a felesleges levegőt, ezzel lassítva az oxidációs folyamatokat. Ezáltal a bor hosszabb ideig marad friss, továbbá a szivattyú különlegessége, hogy bármilyen méretű üveg nyakára illeszthető. A készlet tartalmaz továbbá egy csipeszt, mely könnyen eltávolítja a borosüvegeken található fóliákat. Az univerzális kiöntőnek köszönhetően egy csepp sem megy kárba, valamint abroszaidat és tányéralátéteidet sem kell félteni az esetleges szennyeződésektől. Tartsd frissen boraidat a készletben található dugók segítségével! Ez a készlet nem hiányozhat egy háztartásból sem, de akár ajándékként is adható, hisz bárki örömét lelheti benne.

Előnyei

  • Hat darabos készlet ólmozatlan borosüvegek nyitására, bor öntésére és tárolására
  • A készlet tartalmaz egy vezeték nélküli dugóhúzót, egy töltőállványt, egy szivattyút, egy csipeszt, két dugót és egy kiöntőt
  • LED-es háttérvilágítás
  • Minőségi anyagból készült
  • Modern design

Műszaki adatok:

Termék méretei:
18 × 12,5 × 26,5 cm

Tömeg:
1,5 kg

Akkumulátor típusa:
Ni-H

 
Kód:  DOC006
Termékszám:  GS62
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20