Oldal frissítése

Domoclip GS118 - bornyitó szett

4,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Domoclip GS118 - bornyitó szett

Ezt a professzionális bornyító szettet nem csak a sommelierek fogják értékelni. Tartalmaz mindent amire szükséged lehet egy üveg bor kinyitásához, kiöntéséhez vagy tárolásához. Minden alkatrész egyszerű, de mégis elegáns és modern kialakítással rendelkezik. A szett minden darabja minőségi anyagokból készült.

A készlet tartalmaz egy akkumulátoros, elektromos dugóhúzót, továbbá egy hozzátartozó LED-es háttérvilágítással elátott töltőállványt is. Tartalmaz továbbá egy szivattyút, melynek segítségével csökkenthető a borospalackban lévő túlnyomás, illetve a palack lezárásakor kiszívja az üvegben lévő felesleges levegőt. A csomagban megtalálható még egy fólia eltávolító, 2 dugó, illetve egy univerzális kiöntő különböző méretű palackokhoz.

Legfontosabb jellemzők

  • Sommelier szett bor kinyitásához, kiöntéséhez vagy tárolásához
  • Vezeték nélküli elektromos dugóhúzó
  • Töltőállvány LED-es háttérvilágítással
  • Szivattyú
  • Fólia eltávolító, 2 dugó, univerzális kiöntő
Kód:  DOC001
Kiterjesztett garancia: +12 hónap
Termékszám:  118

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20