Oldal frissítése

Domoclip DOP 101

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Domoclip DOP 101

A tésztagép gondoskodik arról, hogy örömet leljünk a friss házi tésztánkban. Ellentétben a nagymamák hosszú ideig és fáradtságos munkával elkészült tésztájával.... Csak helyezd be az anyagokat a tartályba és kapcsold be. A készülék képes akár 400 g lisztet is feldolgozni a 10 féle adapterrel, amellyel finom spagettit, rigatonit, tagliatellet, linguinet, fettucinet, ázsiai tésztát, capellinit, lasagnát és tortellinit is a tányérunkra varázsolhatunk. Bónuszként a desszert tésztáját is elkészíti.

Legfontosabb jellemzők

  • Házi tészta készítése
  • 9 típusú tészta főételhez + 1 sütemény tészta
  • Átlátszó fedél a folyamatok nyomonkövetéséhez

Házi tészta készítése könnyedén

A gépen zajló folyamatok nyomonkövetéséhez az átlátszó fedél nyújt segítséget. A tésztakészítés egyetlen gomb megnyomásával azonnal megszakítható.Csúszásgátló talppal felszerelt, hogy használat közben stabilan álljon. Tisztítása ugyanolyan egyszerű, mint a használata.

Műszaki adatok

  • Dagasztó kapacitása: 2 l
  • Teljesítmény: 180 W
  • A berendezés méretei: 23 × 18 × 29 cm
  • Tömeg: 4,8 kg
 
Kód:  DOM005
Termékszám:  DOP101

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20