Oldal frissítése

Domoclip DOM318

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Domoclip DOM318

Többfunkciós pot pot Domoclip DOM318 célja elsősorban a lassú főzés vagy sütés és. Pot ovális, a külső burkolat anyaga polírozott rozsdamentes acél. A kapacitás 5,5 liter kényelmes főzés 4-6 fő. A jelzőfény jelzi, hogy a tűzhely van kapcsolva. A hőmérséklet lehet kiválasztani a három lehetőség közül - lassú főzés, gyors főzés és melegen tartása. Az üveg fedél lehetővé teszi, hogy figyelemmel kíséri a főzési folyamatot. Hőálló fül mozgását lehetővé tegyék a gőzös és főzzük csúszásmentes lábak biztonságos használata érdekében.

fő erőssége

  • a lehetőségét, lassú főzés
  • 5,5 literes, alkalmas családok
  • Cserélhető elegáns kerámia edény
  • egyszerű tisztítás
  • üveg fedelét

Minőségi élelmiszer-készítmény

Lehetőség lassú főzőedények Domoclip előny. A lassú főzés megakadályozza TÚLSÜTÉS élelmiszer. Sütés közben a kell keverni.Az étel megőrzi értékes tápanyagok, valamint a szerkezetét. Ez lehetővé teszi az étel finom. Meg lehet próbálni, hogy ily módon előkészíti a kedvencek közé, és a hagyományos receptek alapján.

Oneszerű és hatékony használatához

Domoclip pot kivehető kerámia tál, így is lehet étkezni az asztalra egyenesen a tartályba. Ez a tartály lehet tisztítani a mosogatógépben, vagy akár hűtőszekrényben étellel.

Paraméterek

Típus

Típus Lassú főző, Multicooker

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet megtartása

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 265 W
Űrtartalom 5,5 l

Tárolók száma

Tárolók száma 1 db
Kód:  DOM004
Termékszám:  DOM318
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20