Oldal frissítése

DOMO DO9185BL

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOMO DO9185BL

Smoothie-t vagy turmixot szeretnél készíteni, amelyhez apróra vágott magvakat, dióféléket vagy zúzott jeget akarsz hozzáadni? Mindezt egyetlen gombnyomással elérheted. Az elegáns, rendkívül hatékony DOMO DO9185BL nutri mixer tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek. A belga márkájú, megbízható segítővel nem kell kompromisszumokat kötnöd. A klasszikus és a smoothie mixer funkciók kombinálásának, valamint az erős, 1200 wattos teljesítménynek köszönhetően, a DOMO minden alapanyagot könnyen feldolgoz. Néhány perc alatt gyönyörűen elegyíti a gyümölcsöt és zöldséget, még fagyott állapotban is, könnyedén összezúzza a jeget a frissítő nyári turmixodhoz, és játszva feldolgozza a keményebb dióféléket is. A kávéfogyasztás kedvelői biztosan értékelik majd a különálló, edzett, rozsdamentes acélkéssel felszerelt kávédarálót is. A kávé őrlési finomságát egyszerűen szabályozhatod a pulzuskapcsoló megnyomásával.

A DOMO DO9185BL nutri mixer legfontosabb jellemzői

  • Hatékony DOMO nutri mixer, sokoldalú használatra
  • Egyszerű, letisztult design
  • Asztali mixer, smoothie készítő és kávédaráló egyben
  • A DOMO könnyedén mixeli a keményebb nyersanyagokat is (jég, diófélék és kávébab)
  • Egyszerű működtetés a pulzuskapcsoló segítségével
  • Erőteljes, 1200 W teljesítmény, a kés sebessége pedig akár 25825 fordulat/perc
  • Innovatív vágópengék a hatékonyabb aprítás érdekében
  • Nagy, 1,2 l térfogatú keverőedény
  • Két praktikus, hordozható, könnyű, tartós és egészségre ártalmatlan tritánból készült pohár
  • Kábelhossz: 107 cm

DOMO három az egyben

Klasszikus asztali turmixgépre van szükséged, hogy gyerekeidnek iskolai smoothie tízórait készíts, vagy kávébabot szeretnél darálni? A DOMO DO9185BL mixert sokoldalúan használhatod. Az 1,2 l térfogatú keverőedényben egy 4 tagú család számára készíthetsz italt. A fedél nyílásán keresztül keverés közben is kényelmesen hozzáadhatsz még több alapanyagot. A keverés során a gyümölcsök és zöldségek megőrzik az értékes vitaminok és tápanyagok maximális mennyiségét, az innovatív formájú vágópengéknek és a nagy, 17215-25825 percenkénti fordulatszámú teljesítménynek köszönhetően. A DOMO mixer teljes terhelés mellett is megtartja nagy sebességét.

Smoothie "to go"

Többé nem kell a nagy keverőedény tartalmát áttenned egy kisebb edénybe. A DOMO két praktikus, hordozható poharat kínál neked kétféle méretben - térfogatuk 530 ml és 710 ml -, amelyekben turmixodat egyszerűen elkészítheted, és bárhová magaddal viheted. Az elkészítés könnyű. Töltsd meg a poharat a kívánt tartalommal, csavard rá a keverőkést, rögzítsd a turmixgépre, és pillanatok alatt készen van. Ezután csavard a pohárra a zárható ivónyílású fedelet, és már indulhatsz is. Az egészséges reggeli vagy uzsonna így mindig nálad lesz. A poharak nagyon tartósak, tritánból, azaz egy különleges, könnyű, strapabíró, BPA mentes műanyagból készültek. Az anyag nem szívja magába a nemkívánatos szagokat, a poharak pedig mosogatógépben gond nélkül elmoshatók.

Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 1 200 W
Maximum fordulatszám 25 825 ford/perc

Tulajdonságok

Alkalmas Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre
Funkciók Pulzáló funkció
Tartály térfogata 1,2 l
Edény anyaga Tritán

Kiegészítők

Kiegészítők Hordozható palack
Tárolók száma 3 db
Kód:  DOMDO185
Termékszám:  DO9185BL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10