Oldal frissítése

DOMO DO9184BL

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOMO DO9184BL

Smoothiekat vagy koktélokat készítesz, amelyekhez finomra vágott magvakat, dióféléket vagy épp jeget szeretnél hozzáadni? Mindezt egyetlen gombnyomással elérheted. Az elegáns, rendkívül hatékony DOMO DO9184BL nutri mixer tökéletesen felkészült ezekre a követelményekre. A belga gyártó megbízható segítségével már nem kell kompromisszumokat kötnöd. A klasszikus és a smoothie keverő funkciókat kombinálva, valamint az erőteljes 1200 W teljesítménynek köszönhetően a DOMO könnyen feldolgozza az összes nyersanyagot. Néhány perc alatt gyönyörűen összekeveri a fagyasztott gyümölcsöt és zöldséget, valamint a jeget is könnyedén összezúzza a frissítő nyári koktélokhoz, sőt a keményebb dióval is megbírkózik. A friss gyümölcslevek rajongói biztosan értékelni fogják a praktikus citrusfacsarót, amelyet könnyedén a pohárhoz csatlakoztathatsz.

A DOMO DO9184BL nutri mixer főbb jellemzői

  • Erőteljes DOMO mixer sokoldalú használatra
  • Egyszerű, tiszta kialakítás
  • Asztali mixer, smoothie mixer és gyümölcsprés egyben
  • A DOMO még a keményebb nyersanyagokat (jég, dió) is összekeveri
  • Egyszerű működés egy impulzuskapcsoló segítségével
  • Erőteljes 1200 W teljesítmény, a kés forgási sebessége akár 25825 ford./perc
  • Innovatív vágópengék a hatékonyabb keverés érdekében
  • Nagy, 1,2 literes keverőedény
  • Két praktikus, hordozható palack könnyű, tartós és egészségtudatos tritánból
  • Kábelhossz: 107 cm

DOMO három az egyben

Szükséged van egy klasszikus asztali mixerre, hogy a gyerekeknek egy kellemes uzsonnát készíthess az iskolai kiránduláshoz, vagy esetleg egy pohár friss narancslevet szeretnél? A DOMO DO9184BL mixert universálisan használhatod. Az 1,2 literes keverőedényben egy 4 tagú család számára készíthetsz italt. A fedél nyílásán keresztül kényelmesen hozzáadhatsz több nyersanyagot is keverés közben. A  gyümölcsök és zöldségek megtartják az értékes vitaminok és tápanyagok maximális mennyiségét a vágókések innovatív formájának és a 17215-25825 percenkénti fordulaton működő nagy teljesítménynek köszönhetően. A DOMO mixer maximális terhelés mellett is nagy sebességgel dolgozik.

Smoothie "to go"

A smoothiet nem kell egyik tartályból a másikba öntened. A DOMO két praktikus, hordozható palackot kínál kétféle, 530 és 710 ml-es méretben, amelyekben egyszerűen elkészítheted, majd bárhová magaddal viheted a finomságokat. Az előkészítés egyszerű. Töltsd fel a tartályt a kívánt tartalommal, csavard be a keverő kést, rögzítsd a keverőfej fejére és rövid ideig kapcsold be. A palack egy zárható tetővel rendelkezik, így már indulhatsz is. Az egészséges reggeli vagy uzsonna mindig elérhető lesz számodra. A palackok nagyon tartósak, hiszen különleges, könnyű, és BPA-mentes tritánium műanyagból készültek. Az anyag nem szívja magába a kellemetlen szagokat, és mosogatógépben is mosható.

Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 1 200 W
Maximum fordulatszám 25 825 ford/perc

Tulajdonságok

Alkalmas Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre
Funkciók Pulzáló funkció
Tartály térfogata 1,2 l
Edény anyaga Tritán

Kiegészítők

Kiegészítők Hordozható palack
Tárolók száma 3 db
Kód:  DOMDO184
Termékszám:  DO9184BL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20