Oldal frissítése

DOMO DO7315M

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOMO DO7315M

Szeretné tudni, hogyan kell hatékonyan és biztonságosan helyettesíti a hagyományos radiátor? Gyártó Domo szállít innovatív technológia MICA, ami erre a feladatra kivágták. Az egyszerű művelet, a fűtés felszerelve digitális vezérlés LCD kijelzővel és két energiagazdálkodási beállításokat. Bár a hordozóanyag áll csillám, majd lepni a könnyedség. Csak rögzítése egyszerű rendszer felszerelhető a falra, és CONNECT az elektromos hálózathoz. Ezután az elektromos energiát alakítja át hőenergiává, és van két perc Az infravörös sugárzás hasonlít a napfény.  

Legfontosabb jellemzők

  • Oneszerű szerelés a falon
  • Extra gyors indítás fűtési már 2 perc alatt
  • Teljesítmény beállítás 900 W és 1500 W
  • Biztonságosan használható a fürdőszobában
  • Intuitív digitális vezérlő LCD
  • Nagy energiahatékonyság

Okos fűtési megoldások

Csendes, ökológiai és hatékony fűtési megoldás? Az egész fűtési rendszer MICA handily találkozik. nehézkesolaj radiátorok beárnyékolja megkönnyítik a tervezés, a teljesítmény, és a terjedési sebessége hő révén a technológia hozza a környezeti terhelést. Fűtés tehát nagy nem csak átmeneti megoldás, hanem egy állandó fűtési rendszer. Vigye haza a hőforrást, amely felmelegíti azt tökéletesen. 

Felmelegíti a szoba gyorsan és időben

MICA technológia önmagában nagyon hatékonyan egyesíti a hatását konvekció és az infravörös sugárzást. Ennek eredményeként felmelegíti a környező levegőt és objektumok elérhető közelségbe. Konvekciós erőteljesen támogatja a ventilátor, amely aktívan felhívja a hideg levegő alulról a szobában, és létrehoz egy természetes cirkulációs és kiegyensúlyozza a hőmérséklet. Ez az infravörös sugárzás n aakumulované meleget a dolgokat a szobában fokozatosan szabadul fel, a szoba és sokkal tovább tart a meleg után is, ha kikapcsolja a fűtést. 

további információk

méretek:
43 × 9 × 74,7 cm

Kábelhossz:
1,5 m

Jellemzők:
jegesedés funkció
Automatikus indítás amikor a hőmérséklet 5 ° C alatt
Elektronikus vezérlés A környezeti hőmérséklet
Digitálisan állítható termosztát

biztonság:
IP24 cseppálló
Túlmelegedés elleni védelem
Automatikus kikapcsolás, ha érzékeli a fedél
Gyúlékony anyagok alapján kő

Paraméterek

Fűtés típusa

Fűtőrendszer típusa Elektromos

Tulajdonságok

Energiafelhasználás 1 500 W
Teljesítményszintek száma 2

Funkciók

Funkciók Túlmelegedés elleni védelem, Termosztát

Szín

Szín Fehér
Kód:  DOMTOP06
Termékszám:  DO7315M

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05