Oldal frissítése

DOMO DO7309R

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOMO DO7309R

Keresi az alternatív fűtési szobák, hogy tényleg meleg? Az olaj fűtés van az Ön számára. Csak tennie CONNECT a hálózatra és kész a kilenc bordák és a maximális teljesítmény 2000 W mindig vigyázni a kényelmet. Meg van egy állítható termosztát, amely lehetővé teszi a pontos hőmérséklet személyre tényleges igény. Kérjük, akkor teljesen karbantartásmentes radiátor, sőt, ellentétben más fűtőberendezések akkor nem zavarja a zaj. 

Legfontosabb jellemzők

  • Három teljesítményszint 800 W, 1200 W és 2000 W
  • Túlmelegedés elleni védelem
  • 9 bordák szabályozó termosztát
  • Teljesen karbantartásmentes működés
  • A fokozatos felszabadulását hő még leállás után
  • Ötletes tároló Cord
  • Vhodný pro místnosti o velikosti 50-60 m3

Vigyázz a meleget szinte bárhol

Ne törje a fejét, hogyan állítsa be a szobába, hogy képes legyen felmelegszik. Oneszerűen helyezze az olajat a radiátor, ami nem más, mint egy kimeneti szükség. Függetlenül attól, hogy szükség lesz cserélni üzemzavar fűtés vagy felmelegedni a ház, minden vele könnyű. Snadno ho umístíte díky 4 pojezdovým kolečkům a poradí si i s místností do 60 m3

felmelegszik hosszú

Olajradiátor fog nagy hasznot formájában egyensúlyt sugárzó hő. Összehasonlítva přímotopům meleg hosszú leállás után a magas hőkapacitása. Alkalmas valamint cseréjét hagyományos radiátor. 

Paraméterek

Tulajdonságok

Energiafelhasználás 2 000 W
Teljesítményszintek száma 3

Funkciók

Funkciók Túlmelegedés elleni védelem, Termosztát

Szín

Szín Fehér
Kód:  DOMTOP05
Termékszám:  DO7309R

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20