Oldal frissítése

Domo DO509FR

4,7 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Domo DO509FR

Egészséges főzés forró levegővel, olaj hozzáadása nélkül - ezt kínálja az egyedülálló DOMO márka. Formáját kifejezetten a légáramlás segítségére tervezték, így egyszerre akr 1,2 kg nyersanyag elkészítésére alkalmas. Probléma nélkül elkészíti a különféle finomságokat - a sültkrumplitól, hússzeletektől és haltól kezdve, a kalácsokon át egészen a zöldségekig és a tojásig, és mindezt gyorsan, fölösleges olaj hozzáadása nélkül. A hagyományos olajsütőkkel ellentétben akár 80% zsírt takaríthatsz meg. A DOMO DO509FR hatalmas előnye, hogy rendkívül gyorsan melegszik fel - akár 3 perc alatt készen áll! Kisebb lakásokba is ideális, hiszen nem kell foglalkoznod a fröccsenő olajjal és a vele járó szagokkal.  Emellett nagy előnye még a könnyű moshatóság is - a kivehető kosár és tál könnyen mosható a mosogatógépben.

A DOMO DO509FR olajsütő főbb jellemzői

  • Egészséges főzés forró levegővel
  • Ételek elkészítése fölösleges olaj nélkül
  • Nagy teljesítmény - 1500 W 
  • Akár 1,2 kg nyersanyag elkészítésére alkalmas
  • Extra gyors felmelegedés - mindössze 3 perc alatt
  • Állítható termosztát 80°C-tól 200°C-ig
  • Áttekinthető LCD kijelző pontos digitális vezérléssel
  • A DOMO olajsütő időzítővel is fel van szerelve

Egészséges, gyors és könnyű sütés a DOMO DO509FR segítségével

A DOMO olajsütő a segítségedre lesz, ha úgy döntesz, hogy készítesz valami finomságot, vagy váratlan vendégek érkeznek. A többi olajsütővel szemben rövid időn belül, csupán három perc alatt készen áll a működésre, így lesz időd elkészíteni a finomságokat, és elkezdheted a sütést, főzést, vagy grillezést. Mindezt minimális zsír felhasználásával, egészségesen és finoman. Az átlátható LCD kijelző segítségével beállíthatsz mindent, ami fontos lehet az ételek elkészítésénél, például a megfelelő hőmérsékletet, ami az olajsütő esetében 80 és 200 fok között lehetséges. Továbbá az időzítő is hasznos funkció. Az étel elkészítése után nincs más hátra, csak kivenni a kosarat és a tálat, és elmosni. Az olajsütőhöz egy grillező rostély is jár.

A készülék méretei:
27 × 24 × 34 cm

Tömeg:
4,5 kg

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Méret & súly

Mélység 24 cm
Szélesség 27 cm
Magasság 34 cm
Tömeg 4,5 kg

Sütés típusa

Típusa Forrólevegős sütő

Űrtartalom

Űrtartalom 3,5 l

Funkciók

Funkciók Időzítő

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 500 W
Fritőz kosarak száma 1
Minimális hőmérséklet 80 °C
Maximális hőmérséklet 200 °C
Programok száma 1
Vezérlés Digitális
Tulajdonságok Tapadásmentes felület, Kijelző, Termosztát
Kód:  DOMFR005
Termékszám:  DO509FR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15