Oldal frissítése

DOMO DO490WK

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOMO DO490WK

A Domo DO490WK nem csupán egy vízforraló, pasztell sárga színe bármilyen helyiségben jól mutat. A 360 ° -ban forgatható Otter csatlakozó végtelen és könnyű használatot biztosít, és a lassan felnyíló fedél lehetővé teszi, hogy a gőz csak fokozatosan és biztonságosan jöjjön ki felnyitás után. Ezek a tulajdonságok tovább növelik a vízforraló élettartamát, amely nagyon jól bizonyítja, hogy mennyire hasznosak.

Legfontosabb jellemzői

  • 1,7 l űrtartalom
  • 360 fokban forgatható Otter csatlakozó
  • Lassan felnyíló fedél
  • Rejtett fűtőszál
  • Kivehető és tisztítható vízkőszűrő
  • Víz nélküli működésgátló
  • Automatikus kikapcsolás

Praktikusság & kellemes használat

A működést a bekapcsológomb jelzőfénye jelzi a biztonság és az egyértelműség érdekében. A kivehető és tisztítható vízkőszűrő hatékonyan távolítja el a vízkőlerakódásokat. 2200 wattos teljesítményű, aljában rozsdamentes acélből készült rejtett fűtőszállal, továbbá kívülről egy 0,5 és 1,7 l közötti vízszintjelzővel.  A vízforraló automatikusan kikapcsol s forráspont elérése után, valamint a talapzatról való elemelés után.  A víz nélküli működésgátló biztosítja, hogy a vízforraló abban az esetben is automatikusan kikapcsol, ha nem tölt bele elengedő vizet. Ha egy megfizethető, de mindenekelőtt megbízható vízforralót keres, a DOMO DO490WK minden bizonnyal nem okoz majd csalódást.
További információk:
Kábelhossz:
70 cm
Súly:
1,1 kg

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Sárga
Kód:  DOMRK004
Termékszám:  DO490WK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10