Oldal frissítése

DOMO DO486BL

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOMO DO486BL

Szakmai turmixgép Domo meghökkent a különböző funkciókat, nagyban megkönnyíti a munkát a konyhában. Ez három funkciója van: meleg leves, turmixokat és növényi pürék, amely képes kezelni szinte felkészülni. A funkciók, meleg leves, turmixokat és zöldség püré keverőgép Domo emelheti a főzés egy profi kulináris művészetek. Míg a turmixgép működik, akkor is folytatni egyéb tevékenységek. Ne félj, hogy állítsa le a turmixgépet feltétlenül figyelni: befejezése után kikapcsol.

Hatalmának 1200 W az egyik legerősebb turmixgép a piacon. Kombinálva a magas megtakarítási-fém fogaskerekek kidolgozása sebesség akár 26.000 rpm. / Min.és így összetörni a nyersanyagok a főzéshez, jég. Között motoralkatrészek, és a tartályt tárolt csillapító gumi betétet, amely kiküszöböli a rezgések és a rezgések nagy sebességgel.

Folyamatosan fordulatszám szabályozás és impulzus switch 100% felett a végső szakaszban zúzás. Kiválaszthatja magad, milyen puha állagú turmixgépben készíteni.

Turmixpohár készült biztonsági szabadalmaztatott anyag TritanTM BPA-anyagok. Tartály térfogata 2 l teljesen elegendő ahhoz, hogy az összes bejelentett ételeket. Az alak a hajó tervezett létrehozását a forgószél a beépítését a teljes mennyiség a feldolgozott nyersanyagok. A hajó fel van szerelve tökéletesen záró fedéllel, amelynek a belsejében van egy töltőnyílás könnyű anyagok hozzáadása nélkül megállítani a tartályt a szolgáltatást. Töltőnyílás van zárva egy műanyag mérőedényt 90 ml-re.

használja a turmixgép

  • Keverés és őrlés az összes rendelkezésre álló főzéshez
  • Hideg összetevők készített forró levest
  • Finom turmix koktélok fontos rostforrás és vitaminok
  • Anyarozs gabonafélék, kávé és diófélék, jég tartály
  • A spreadek és kötszerek friss alapanyagokból készült
  • Gyárt és finom fagylalt

paraméterek

  • Fokozatmentes fordulatszám-szabályozás
  • A tartály anyaga Tritan BPA mentes 2 l
  • Vízálló burkolat, amelyben egy töltőnyílás
  • Öntisztító funkció
  • Méretek: 26 × 26 × 45 cm
Copy szerkesztése blokk attribútumokat Eltávolítás

Paraméterek

Tulajdonságok

Alkalmas Smoothiehoz, Jégtörésre
Kód:  DOMMS003
Termékszám:  DO486BL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10