Oldal frissítése

DOMO DO450GO

4,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOMO DO450GO

Ideális a nyaralóba vagy akár otthonra, a konyhába is. A DOMO mini sütő megbízhatóan helyettesíti a hagyományos sütőt és sok helyet takarít meg neked. A modern, fekete designt tökéletesen egészítik ki a stílusos forgatógombok. Nem csak süthetsz, hanem grillezhetsz is benne, csak végy egy csirkét, húzd nyársra és hagyd, hogy finomra süljön, akár a forgatási funkció is beállítható. Könnyen kezelhető, egyszerűen válaszd ki a négy sütési funkció egyikét, de akár a kívánt hőmérsékletet vagy az időzítőt is beállíthatod.

Funkciói és jellemzői

  • 4 sütési funkció
  • Hőmérséklet szabályozás 100-250 °C között
  • Üveg ajtó
  • Rozsdamentes acél belső felület
  • Kapacitás 21 l
  • Termosztát kontroll-lámpával
  • 60 perces időzítő

Kicsi, de ügyes

Kompakt méretéhez képest a sütő olyan lehetőségek széles választékát kínálja, amelyeket mindenki értékelni fog. A hőmérséklet 100-250 °C közötti tartományban szabályozható. Természetesen az egyes fűtési funkciók között is választhatunk, úgymint felső fűtés, felső + alsó fűtés (alacsonyabb fűtés nem lehetséges), sütés, grillezés forgatással vagy pirítás. A belső rész rozsdamentes acél felülete nagyon tartós és könnyen tisztán tartható. A csomagban számos tartozék található, többek között a sütőlap, a grillrács, a grillnyárs és a kiemelő fogantyú.

További tulajdonságok

  • Belső méret: 30 x 29 x 24.5 cm (Szé x Mé x Ma)
 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Méret

Magasság 31 cm
Szélesség 50 cm
Mélység 31 cm

Típus

Típus Minisütő

Tulajdonságok

Űrtartalom 21 l
Teljesítményfelvétel 1 380 W

Funkció

Funkció Termosztát, Időzítő
Sütőprogramok Grill, Felső sütés, Alsó sütés
Kód:  DOTR002
Termékszám:  DO450GO
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20