Oldal frissítése

DOMO DO442KM

4,3 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOMO DO442KM

Semmi nem ér fel a frissen őrölt kávéval, amelyet közvetlenül a kávéfőzés előtt daráltunk magunknak. Teljesen más ízélményben lehet részünk, mint ha az őrölt kávé hosszú ideig állt volna a szekrényünkben. Ez a praktikus, fekete daráló strapabíró, rozsdamentes acél alkatrészeinek és kúpos őrlőkövének hála kilenc különböző finomsági fokozatra képes darálni a kávét.
Ráadásul nem kell egy egész tárolónyi kávét megőrölnünk egyszerre. Beállíthatjuk a pontos mennyiséget és a daráló csak annyi szemes kávét használ fel, amennyire szüksége van. A daráló átlátszó kávébab tartálya 215 g kapacitású, az átlátszó őrölt kávé tartály pedig 150 g kapacitású. A kivehető darálószerkezet anyaga könnyen tisztítható acélötvözet. Ehhez a művelethez tisztítókefét is mellékeltünk.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Daráló típusa Elektromos
Őrlőkövek alakja Kúpos
Őrlési fokozat 9
Kávétartály kapacitása 150 g
Daráló anyaga Műanyag
Tulajdonságok Csak ráhelyezett tetővel működtethető
Teljesítmény 100 W
Kód:  DOMMK001
Termékszám:  DO442KM

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15